Policie hledá svého kolegu

Policie žádá o pomoc při pátrání po devětadvacetiletém policistovi Martinu Mudrikovi z Ústí nad Labem-Neštěmic. Ten byl naposledy spatřen v neděli 18. listopadu v Ústí na Labem. Od té doby se nevrátil domů ani nepřišel na ústecké oddělení hlídkové služby.

Pohřešovaný policista se narodil 28. března 1972. Je 178 až 180 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, má modré oči, hnědé rovné vlasy ostříhané na ježka. Naposledy měl na sobě bílé tričko, hnědou koženou bundu, béžové kalhoty a na nohou černé polobotky.

Ve vozidle Fiat Brava černé barvy, státní poznávací značky ULM 09-57, které užívá, měl uloženou policejní uniformu. Služební zbraň u sebe nemá.

Agentura ČTK tvrdí, že Mudrik, který je u policie zaměstnán od 1. prosince 2000, má od 19. do 23. listopadu studijní volno. V pondělí 26. listopadu má skládat na Střední policejní škole v Brně zkoušku. Na svém pracovišti se ale měl zastavit.

Policie žádá občany o pomoc při pátrání po devětadvacetiletém policistovi Martinu Mudrikovi z Ústí nad Labem-Neštěmic. Ten byl naposledy spatřen v neděli 18. listopadu v Ústí na Labem, 22. listopadu 2001

,

Video