Diskuze

VIDEO: Advokát s klientem stěhovali nesvéprávnou ženu, trestu unikli

Benešovský advokát Pavel Budil a jeho klient Milan Kadlec vzali v červenci 2015 právo do svých rukou. Se stěhováky a dvěma najatými kameramany přijeli k pražskému bytu, o který se vedl soudní spor, a začali nezákonně stěhovat jeho obyvatelku. Na místě zasahovala policie, která akci zastavila. Budil s Kadlecem skončili před soudem kvůli porušování domovní svobody, potrestání se však vyhnuli.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To oplechování byla opravdu výborná ochrana;-D.

0 0
možnosti

Pohádce o padělaném podpisu při převodu bytu na katastru nevěřím. Podpis musí být ověřený. Nejspíš to bylo tak, že si synek peníze půjčil a doma se bál to říct. A protože jsou soudy a celé veřejné mínění takovým vyčuránkům nakloněni, tak se mu podařilo odrbat věřitele.

A to že borec po x letech placení za byt a soudů ztratil trpělivost je celkem pochopitelné.

0 7
možnosti

No tak tomu verte, protoze nam se stalo neco podobneho. Nas podnajemnik na zaklade padelaneho podpisu na neoverene plne moci prodal nas byt. Banka, notar i pravnici... nikoho ani nenapadlo neoverenou plnou moc zpochybnit.

4 0
možnosti

Baba neplatila, tak smůla...

0 8
možnosti

Pán nečetl, tak plácá.

7 0
možnosti

Vysmátý právník jako vždy a pan soudce shledal, že se chudák jenom spletl a kaje se, takže je vše v pořádku.

6 1
možnosti

Prasárna za prasárnou! Nic se nemění! Policie, advokáti, „slavná" justice! Každodenní pošlapávání Listiny i Ústavy, porušování zákonů, beztrestné řádění různých šmejdů a arogantní úsměvy u soudu... A vláda - MLČÍ! A MY - různými grázly postižení obyčejní občané, mlčíme... ZATÍM ještě MLČÍME !!!!!!

4 2
možnosti

soud dotyčné (mírně) potrestal, jiný soud nebohou paní a jejího syna ochránil a dal jim za pravdu, policie vyšetřila trestný čin dotyčných dvou vykuků a státní zástupce je obžaloval a požadoval po nich trest... obyčejní občané tleskají...problém je snad jen s délkou řízení, ale to je složitější věc.....

3 1
možnosti

"Sympaťáci". Na takové neplatí finanční sankce, ale dobře mířená rána.

8 0
možnosti

Nemají to advokáti a exekutoři kolikrát jednoduché, ale pořád platí přísloví "Dvakrát měř, jednou řež". V tomto případě tomuto nedostáli a měli by býti po zásluze potrestáni. Jsou to vysokoškoláci a předpokládá se tedy určitá úroveň jejich chování a určitý mravní kredit..

6 0
možnosti
Foto

Nechápu jak takový ksindl může dělat advokáta...;-€

2 0
možnosti

Ať mi ještě někdo tvrdí, že v této zemi nefunguje advokátně-exekuční mafie.

Když pominu jejich předchozí aktivity, za kterými jsou tisíce poškozených lidí, tak aby si advokát s klientem vymysleli dluh a ještě sami vletěli do bytu vystěhovat majitele, to je teda síla.

Místo aby mazali do tepláků, tak zaplatí nevelkou pokutu a ještě ho dále nechají v advokátní komoře.

12 0
možnosti
Foto

To je smutné, že necítí ani tu lidskou odpovědnost a morální pochybení. Hyena.

1 0
možnosti