Opilého muže srazil projíždějící vagon, po nehodě ale komunikoval. Ilustrační foto

Opilého muže srazil projíždějící vagon, po nehodě ale komunikoval. Ilustrační foto

Opilý muž přežil na Brněnsku dvě srážky s vlakem

  • 18
Přeje opilcům štěstí? V Tišnově na Brněnsku to vypadá, že ano. Muž, který se zde nadvakrát srazil s vlakem, má podle brněnské Úrazové nemocnice zlomeninu pánve, frakturu lebky a pohmoždění mozku. "Nic mi není," řekl podle policejního mluvčího po nehodě.

Bizarní příběh, jehož hlavní aktér měl zřejmě víc štěstí než rozumu, se stal ve čtvrtek večer v Tišnově na Brněnsku. Kvůli opilosti zraněného muže se policii podařilo objasnit okolnosti nehody až nyní.

Šestapadesátiletý muž z nedaleké Nelepče tlačil v alkoholovém opojení se dvěma přáteli vozík přes železniční přejezd. Trojice ignorovala spuštěné závory a blikající výstražná světla. Muže, který šel vzadu, porazil posunovaný vagon.

Jeho přátelé viděli, že zůstal ležet v kolejišti, a snažili se ho odtáhnout. To se jim ale nedařilo. "Najednou prý přijížděl další vlak. Když navíc spatřili přijíždějící policii, z místa uprchli," popsal policejní mluvčí. Druhý vlak mu způsobil další zranění.

Podle policistů zraněný muž po kolizi normálně komunikoval. "Tvrdil, že si poranění zavinil svojí nešikovností a že mu vlastně nic není," doplnil mluvčí.

,

Video