Muže se snažili resuscitovat záchranáři, kteří právě projížděli kolem, ale už jim ho nepodařilo oživit (Ilustrační snímek).

Muže se snažili resuscitovat záchranáři, kteří právě projížděli kolem, ale už jim ho nepodařilo oživit (Ilustrační snímek). | foto: Dalibor Glück, MAFRA

Opilý muž odešel po ošetření ze zlínské nemocnice, o kus dál zemřel

  • 91
Zlínští policisté vyšetřují okolnosti smrti dvaačtyřicetiletého muže, jehož tělo našli lidé nedaleko Baťovy krajské nemocnice. Právě tam muž krátce před smrtí vyhledal ošetření, protože v opilosti utrpěl zranění na hlavě. Poblíž nemocnice zemřel.

Případ policisté prověřují od čtvrtečního odpoledne.

"Na břehu řeky Dřevnice poblíž areálu Baťovy krajské nemocnice ležel muž bez známek života. Přestože se mu záchranáři, kteří jeli kolem, snažili poskytnout odbornou první pomoc, nepodařilo se jim muže oživit," řekla mluvčí policie ve Zlínském kraji Jana Macalíková.

Příčinu smrti vyšetřovatelé zatím neznají, ale podle lékaře nebyly na jeho těle známky násilí.

Při dalším vyšetřování se ukázalo, že muž byl před smrtí právě ve zlínské nemocnici. "Dvaačtyřicetiletý muž byl opilý a krátce před smrtí ho vyšetřili na úrazové ambulanci, protože měl poranění hlavy. Po odchodu z nemocnice však zemřel," uvedla mluvčí policie.

Definitivní odpověď na otázku, co se mu stalo, poskytne až soudní pitva, kterou policisté nařídili.


Video