Muž se zamotal do zadního kola autobusu, nehodu nepřežil. Ilustrační snímek

Muž se zamotal do zadního kola autobusu, nehodu nepřežil. Ilustrační snímek | foto: HZS / Michal Hrdlička, iDNES.cz

Muž zemřel omotaný na kole autobusu. Jak se tam dostal, nikdo neví

  • 52
Řidič autobusu ve Zdicích nalezl na zadním kole svého autobusu namotaného muže. Na tělo upozornil řidiče šofér, který jel za ním. Muže museli vyprostit hasiči, svým zraněním podlehl. Případ dál vyšetřuje policie.

"Oznámení jsme dostali v jedenáct hodin dopoledne. Volající oznámil, že pod autobusem bylo nalezeno tělo muže," řekla mluvčí berounské policie Lenka Uriánková.

Muž ve věku zhruba dvacet pět až třicet let byl namotán okolo levého zadního kola autobusu. Jeho totožnost zatím policie nezná. "Neměl u sebe žádné doklady. Řidič autobusu o muži nevěděl, upozornil jej druhý šofér, který jel za ním," uvedla mluvčí.

Jasné tak zatím není, kdy a jak se muž pod autobus dostal. Policie zatím pracuje s několika verzemi, jak se to mohlo stát. Podle mluvčí to ale zatím nevypadá na dopravní nehodu, při níž by autobusák muže přejel a jeho tělo se následně namotalo okolo kola.

Na místo kromě policie dorazila i záchranka a hasiči, kteří muže zpod autobusu vyprostili. "Záchranáři mu již ale nedokázali pomoci," dodala Uriánková.

,

Video