Muž si nejprve myslel, že zastavil "běžné" stopařce. (Ilustrační snímek)

Muž si nejprve myslel, že zastavil "běžné" stopařce. (Ilustrační snímek) | foto: Martin Adamec, MF DNES

Řidič zastavil u benzinky „stopařce“. Sex odmítl, tak ho okradla

  • 17
Zastavení stopařce přišlo staršího muže z Mostu draho. Že žena nemíří za rodinou do Teplic, mu došlo až po několika minutách, když mu nabídla sexuální služby. Odmítl a zastavil. Než vystoupila, stihla z podlahy auta sebrat jeho příruční tašku.

Muž zastavil mladé tmavovlásce cestou z Mostu na Teplice minulý týden okolo jedenácté hodiny večer nedaleko benzinové stanice. Zprvu jej vůbec nenapadlo, že se jedná o "lehkou" dívku.

"Když nasedla do vozu, chtěl muž vědět, kam jede. Místo toho, aby uvedla cíl své cesty, muži nečekaně nabídla sexuální služby." popsala mostecká mluvčí Ludmila Světláková.

Muž striktně odmítl, přibrzdil u silnice a požádal ženu, aby z vozu ihned vystoupila. "To udělala až podezřele rychle. Při odchodu přitom stačila z podlahy vozidla odcizit příruční tašku a poté běžela po silnici v protisměru," vylíčila Světláková.

Muži se sice podařilo vůz otočit a vydat se za ní, "podnikavá" prostitutka však ze silnice mezitím zmizela.

"Poškozený Mostečan přišel o mobilní telefon, osobní doklady, finanční hotovost, platební kartu a další věci. Škodu vyčíslil na částku 14 tisíc korun," doplnila mluvčí.


Video