Muž chtěl od školaček orální sex

  • 13
Exhibicionistu, který se obnažoval před nezletilými dívkami a chtěl po nich orální sex, zadržela zlínská policie. Dvaačtyřicetiletý vysokoškolsky vzdělaný muž s dívkou nejdříve navázal přátelský vztah. Pak ji pozval do nebytových prostor ve Zlíně.

Tam školačce ukázal erotické časopisy a obnažil se před ní. Když ho dívka jen sledovala, dostala cigaretu. Pokud svolila k orálnímu sexu, nebo mu pohlavní úd třela rukou, obdaroval ji celou krabičkou.

"Takovým způsobem zneužil od loňského října a do letošního dubna osm dívek mezi třinácti až patnácti lety," upřesnila mluvčí zlínské policie Lucie Javoříková.

Další podrobnosti o případu a pachateli kriminalisté zatím nechtějí sdělovat. Uvedli jen, že dívky chodily na základní školu a většinou se mezi sebou znaly. Za mužem chodily dobrovolně a policii nic neprozradily.

Teprve při výslechu přiznaly, co se dělo. Dosud bezúhonného muže, který se ke svým činům při výslechu přiznal, policie obvinila z pohlavního zneužívání a ohrožování výchovy mládeže.

Pokud ho soud uzná vinným, hrozí mu až osm let vězení. Vazba na něj uvalena nebyla, je vyšetřován na svobodě. Zatím není jisté, jestli muž trpí nějakou sexuální úchylkou. Zřejmě ho čeká vyšetření u odborníků.


Video