Ilustrační snímek

Ilustrační snímek

„Milenec“ vydíral přítelkyni a prodával ji kamarádům

  • 70
Příbramští policisté hledají muže, který znásilňoval a prodával třiatřicetiletou ženu. Její příběh začal v roce 2005, kdy se seznámila s mužem jménem Karel. Dobrovolně s ním souložila. Karel jí ale poté začal hrozit, že vše natočil, a začal ji za úplatu nabízet sexuchtivým kamarádům.

Poprvé přivedl Karel kamaráda po několika schůzkách. "Donutil ženu k souloži pod pohrůžkou, že ji má natočenou na video a poskytne nahrávku jejímu manželovi," uvedla mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Po několika měsících se Karlův kamarád objevil znovu. Ženu povalil na zem a s vystřelovacím nožem ji donutil k pohlavnímu styku. Letos v březnu pak přišel Karel s dalším kamarádem. "Řekl, že mu už zaplatil za soulož, a poté ji oba znásilnili," řekla mluvčí příbramské policie.

Znásilňovaná žena teprve nyní vše oznámila na policii. Udělala to až poté, co vše přiznala manželovi. Kriminalisté po neznámém Karlovi pátrají.

"Je podezřelý z trestného činu znásilnění, kuplířství, vydírání a porušování domovní svobody. Hrozí mu od dvou roků do osmi let za mřížemi," řekla mluvčí Schindlová.


Video