Diskuze

Hokejista Duda dostal za napadení důchodce podmínku

Okresní soud v Karlových Varech potrestal hokejistu HC Plzeň Radka Dudu za napadení důchodce tříměsíčním trestem s podmíněným odkladem na jeden rok. Incident se odehrál loni v lednu na přechodu pro chodce v Karlových Varech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pk203@klikni.cz

2. 2. 2012 11:28
Už jsem to psal minule

nejhorší je když se někde potkal dva nerváci......jako bych to viděl: doochodce skáče pod BMW aby prosadil svou přednost.....hokejka šlape na plyn aby to stihla dříve jak chodec...doochodce se cítí ponížen (nečekal tak prudkou akceleraci - je zvyklý na fabie tříhrnky) a tak použije svoj hool aby rozšířil svůj životní prostor a majzne zlé a ošklivé béemvé, hokejka naučená z hokeje trestat faul vlastní silou skáče na chodník a shazuje rukavice.....doochodce má slovní převahu...hora svalů má převahu fysickou......a je to...lidi nechte toho...milujte se a množte se V

0 0
možnosti

tilli

31. 1. 2012 17:21
Duda

Podívejte se,Duda byl vždy vepř,ať na ledě nebo mimo něj,což neustále dokazuje.Doufám,že brzo narazí a bude mu to všechno spočítáno.

0 0
možnosti

metall6

31. 1. 2012 10:29
Duchodci treste se !!!

Hlavne, ze vime to nejdulezitejsi. Kdyz mame (relativne) cisty rejstrik, prijde na nas blba nalada, splin nebo naval agresivity, tak muzeme jit zbouchat duchodce, vybit si na nem vztek. Je to za zanedbatelnou podminku. A pokud se dostavime k soudu, schovame do rukavu cibuli, uronime slzu a budeme litovat sveho skutku, tak mozna nedostaneme ani tu podminku! ;-O

0 0
možnosti

nepokradeškalousku

31. 1. 2012 8:53
dolní hranice sazby

napadl důchodce, k soudu se nedostavil, lítost neprojevil, snaha o mimosoudní vyrovnání žádná8-o?

Tak bych chápal, že soud rozhodne o jeho nevinně? Třeba ten důchodce opravdu vztekle mlátil hlavou do jeho auta ;-€. Jak však v tomto případě mohl soud rozhodnout vinen a zároveň uložit dolní hranici sazby. Za co už chce pak dávat tu horní. Vždyť toto výtržnicví je už na hranici ublížení na zdraví a tam jsou sazby úplně jiné.

Zase se ukázalo naše právo. Holt uplakaný plzeňský klub zalobovalRv

1 0
možnosti

Ric-pic

31. 1. 2012 9:53
Re: dolní hranice sazby

soudce je zjevně fanoušek plzeňského hokeje.......:-P

1 0
možnosti

dunil_3

31. 1. 2012 8:14
Měli hi ještě potrestat

trestnou uličkou s důchodci o francouzských holích ;-O

1 0
možnosti

metall6

31. 1. 2012 10:26
Re: Měli hi ještě potrestat

Tam i zpátky! ;-O

0 0
možnosti

kámo

31. 1. 2012 7:42
Kdyby

dal dedovi ten autogram hned, tak se to nestalo

0 0
možnosti

omy

31. 1. 2012 0:07
hanba soudum ...

... a mladym silnym uspesnym, penezi, drahymi a rychlymi auty oplyvajicimi, preplacenym hlupakum. Jestlize chodec stoji pred nebo na prechodu, nesnazim se prechod jeste pred vstupem one osoby do vozovky prejet. Nechapu, ze tomu spousta lidi nerozumi. Chodec mel do 1.8.2011 na prechodu absolutni prednost podle §5 Silnicniho zakona: "řidič je povinen umožnit chodci, který je na přechodu pro chodce nebo jej zřejmě hodlá použít, nerušené a bezpečné přejití vozovky; proto se musí řidič takového vozidla přibližovat k přechodu pro chodce takovou rychlostí, aby mohl zastavit vozidlo před přechodem pro chodce, a pokud je to nutné, je povinen před přechodem pro chodce zastavit vozidlo".

Od 1.8.2011 je zmena na: "Zatímco doposud byl řidič „povinen umožnit chodci nerušené a bezpečné přejití vozovky“, nově řidič „nesmí chodce na přechodu ohrozit ani omezit“.

... a pokud vim, stalo se to loni v lednu. Kdyby toto Duda dodrzel, nemohl by nijak deda na Dudu dosahnout a dotknout se jeho auta.

1 0
možnosti

slv

31. 1. 2012 7:14
Re: hanba soudum ...

Kecáš. Přechod je stále silnice a těsně před autem tam nikdo nemá co lézt. Kdyby byl na přechodu, tak by asi nemohl z boku mlátit do auta. Pokud se k němu blížil, tak jde o to, kdy ho řidič mohl vidět a zda by mohl zareagovat.

1 0
možnosti

tm004

30. 1. 2012 23:32
Jojo, Hokejista, zadnej PIRAT!

Ty hajz*ly piratsky co si dovolej pribrzdit pred sobeckejma zpomalovacema - takovy zavrit na pet let. Ale prece milej hokejista nepujde sedet za to ze trosku zmasti duchodce kterej mel tu drzost prechazet na prechodu kdyz tam prece jel pan velmistr...

Vazne ty zakony v CR nechapu a mozna uz ani chapat nechci. Takze v CR kdyz oplatim prasarnu/ohrozovani prasarnou/"ohrozovanim" (to ohrozovani s rezervou) tak jsem pirat a jdu sedet natvrdo. Kdezto kdyz zmastim chodce kterej sel slusne po prechodu, tak je to ok...

1 0
možnosti

Bubrak

31. 1. 2012 0:38
Re: Jojo, Hokejista, zadnej PIRAT!

vse zalezi na tom, jak vse presne probehlo, vy se jen opet radite do dlouheho zastupu lidi, kteri vse vedi, vsude byli a od vseho maj klice ;-)

0 0
možnosti

JesteHorelaAleZrusilToCochtan

30. 1. 2012 21:50
Tak asi TRAPAS je vhodné slovo

1 0
možnosti

LiborAxel

30. 1. 2012 21:48
Mno

jak jsem tak pozoroval celu kauzu tak mám jenom tři možnosti.-1.-dám přednost chodci na přechodu,2.-přejedu přechod dřív než k němu chodec dojde.-3.-jsem borec hokejka co se nedívá okolo a chodci jsou otravný plevel.Omlouvám se jsem zaujatý,mám řidičák od 88 roku,a 16 let jsem řidič kamionu a víte co?Nikdy se mi v celé Evropě nestalo že by mi nějaký důchodce klepal hůlkou do auta na přechodu a nikdy mě nenapadlo jít dotyčnému vysvětlit proč mám přednost.Před mnoha lety mě odsoudili za ublížení na zdraví a soud přihlédl na okolnost že jsem absolvoval specnas a bojové sporty.Tento pán není vrcholový sportovec?Já si myslím že je to obvyklý nadutec vypěstovaný platem,reklamou,sponzory.Vidím tady tak tři paragrafy-od pokuty po kriminál.

0 0
možnosti

Bubrak

31. 1. 2012 0:43
Re: Mno

Asi jste mel stesti. Ja si vyslechl hodne vulgarity od dvou duchodkyn, kdyz jsem jim zastavil mimo prechod, aby mohly stihnout prijizdejici tramvaj. Moje smula byla ze sem jel na motorce asi 40km/h, coz jim prislo ze tam jedu 'jako kreten' apod. Nebo jindy mi vchazel na prechod duchodce tak, ze jsem odbocoval doprava a on vchazel na prechod z me prave strany dal od prechodu, tak 5m od prechodu, a hrozne se divil, ze ho nepoustim, kdyz vlastne vchazi na prechod (ktery zacinal 5m od mista kde on opustil chodnik). Situace jsou proste ruznobarevnejsi.

0 0
možnosti