Pachatel je bílé pleti, středního věku mezi třiceti až čtyřiceti lety, vyšší postavy, měl neoholenou tvář.

Pachatel je bílé pleti, středního věku mezi třiceti až čtyřiceti lety, vyšší postavy, měl neoholenou tvář. | foto: Policie ČR

Deviant zneužil devítileté děvčátko v kabince pražského obchodního domu

  • 118
Pražští policisté hledají muže, který v pondělí večer v obchodním centru na Pankráci údajně zneužil devítiletou dívku. Záznamy z kamerového systému navíc podle policie dokazují, že muž v centru obtěžoval minimálně ještě jedno děvčátko.

"Pachatel oslovil devítiletou dívenku pod smyšlenou legendou. Neznámý seriózně vyhlížející muž středního věku ji požádal, zda by si nevyzkoušela vybrané zboží pro jeho dceru a neporadila mu s výběrem dárku. Dívka se po krátké rozmluvě dala přesvědčit a šla s podezřelým do zkušební kabinky," stojí na stránkách Policie ČR.

Tam pak muž děvče pohlavně zneužil. Ze záznamů kamerového systému policie zjistila podobu muže. Vyšlo také najevo, že muž nejspíš několik dní před touto událostí obtěžoval dvanáctiletou dívku v tomtéž obchodním centru.

Pachatel je bílé pleti, středního věku mezi třiceti až čtyřiceti lety, vyšší postavy, měl neoholenou tvář.Podle policie jde o muže bílé pleti, středního věku mezi třiceti až čtyřiceti lety, vyšší postavy. Měl neoholenou tvář, prošedivělé vousy, kratší husté černé vlasy. V době, kdy ho kamery zachytily, měl na sobě dlouhý černý kabát a černé plátěné kalhoty.

"Kriminalisté se obracejí na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění podezřelého. Jakékoliv informace k této osobě přijmou policisté osobně na každé policejní služebně nebo na lince tísňového volání 158," vyzvali policisté.


Video