Diskuze

Články rozhýbaly stíhání skinů

Policisté po týdnu začali vyšetřovat hudební party, na níž se skandovalo "Vypalte synagogy". Zahájili trestní řízení proti neznámému pachateli a zjišťují, kdo na soukromé oslavě skinheadů ve Vehlovicích u Mělníka rasistická hesla vyřvával.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bug01

24. 11. 2003 15:32
no jo
ale tim, ze cikani klidne vyrvavaj svoje rasisiticky hesla jen tak pro nic za nic (mimochodem gadzo je taky nadavka pro bileho a to je od nich slyset porad) se nikdo nezabejva
0 0
možnosti

rosco

24. 11. 2003 16:12
Re:
to ani nemusí, protože stát se chová rasisticky .Přijeď  si pro podporu a sosiálni dávky  mercedesem za milion,okolo krku a na rukách tak kilo zlata, tak tě vyhodí.Už i bývalý prezident  veřejně podpořil rasismus,když zastavil trestní řízení proti romce, která nadávala do bílých sviní. 
0 0
možnosti

FrNedobrota

24. 11. 2003 14:49
UDÁNÍ !!!!
Bože ! Chystá se nebezpečné celostátní spiknutí ! Rozsah je šílený ! Je do něj zapojeno na cca 2 MILIÓNY  spiklenců - důchodců ! Sledoval jsem pořad "Na Vlachovce" kde pepíček Zíma zpíval rasistický a navádějící text - " My Prahu nedáméééé, radšííí ji ZBOURÁME". Ti podlí důchodci u toho chlastali pívo a víno notovali to s ním !! Zřejmě plánují nějaký státní převrat a genocidu pražáků  
0 0
možnosti

Graetar

24. 11. 2003 15:04
Re: Vysvětlení obsahu písně
Ti pražští důchodci jsou na své město hrdí a bojí se o něj - naposledy ho museli rozebírat na barikády v roce ’68, a předtím v květnu ’45.
Dost pochybuji, že by ta hodná plešatá klucka chtěla bourat synagogy, protože jsou na ně hrdá a bojí se, že jim je vezmou zlí hrabiví vetešníci.
0 0
možnosti

rosco

24. 11. 2003 14:40
pár slov
Pár slov do debaty.....co je horší  mladý a nadějný komunista,který navádí ve svém článku k násilnému převzetí moci je osvobozen ,protože má právo na svůj vlastní názor.Nebo skin který řve vypalte synagogu ?Ten nemá právo na svůj názor??? ... a hr ma mě !!!
 
0 0
možnosti

ixikojj

24. 11. 2003 13:57
UŽ JSME SI ZVYKLI
 
Možná se vám to bude zdát divné, ale my jsme si na podobné věci už zvykli.  Je to zvláštní život.  Vždy když jdeme v pátek, nebo při svátcích do Španělské synagogy tak venku  stojí naše ochranka a každému musí projet detektorem kovů. Vždy se všem omlouváme, ale všichni to chápou. Pravidelně si nás tam chodí obhlížet skinheadi a snaží se zřejmě (bez úspěchu)  o psychologický nátlak, pozoruhodný je jeden z nich, který vždy má v ruce Vzpomínky na Adolfa Hitlera a možná si připadá jako hrdina. To se ale  děje jen u našich synagog. Když se ale rozejdeme domů, tak je každý odkázaný jenom sám na sebe. Vždy alespoň  doprovodíme holky  k metru, domů nebo k tramvaji. je to zvláštní pocit jít po ulici a být neustále ve střehu, vyhýbat se  nejtemnějším uličkám  na Starém městě, nosit v kapse  slzný plyn  nebo plynovku. Největší obavy máme o naše  rabíny a nejstarší členy naší komunity. Většina z nich je už hodně pokročilém věku a tak vždy trnu, jesti si na nich nějaký holohlavec nevybije vztek.  My mladší nejsme žádní poserové, řada z nás prodělala slušný výcvik v sebeobraně, ale  na ně prostě nemáme. Jsou na rozdíl od nás vlastně bezbranní, ale z každého vyzařuje obrovské charisma lidí, kteří se nebojí tuposti ani násilí.  Nejsme žádní náboženští fanatici, ale když v pátek začíná Kabalat Shabat Rabbi Morton Narrowe     tak prožíváme pokaždé velké okamžiky.  Většina z našich nejstarších jsou naším vzorem, protože kdysi přežili kancentráky  a šli bychom za nimi do ohně. Naše úřady a policie sice nejstojí za nic ale je nám to v podstatě jedno. Pokud se skinheadi pokusí něco vyvést tak si s nimi vyřídíme a sami. Na žádnou pomoc nikdo nemůže čekat, protože pokud se fašistům nepostavíme sami, tak nebudou napadat jenom Židy, ale všechny lidi, kteří dávají přednost demokracii pře totalitním režimem.   
0 0
možnosti

kokrhel

24. 11. 2003 13:07
at je klidne
zavrou palice vyholeny, stejne uz se zacinaj chovat jak dobytek a napadaj kazdyho.....ale zajimalo by me kdy se zacne v ramci ty nasi demokracie a ochrany lidsk. prav delat neco s rasistickymi projevy cikansky komunity a jejich casto rasove motivovanych utoku spojenych s loupezi a fyzickym napadenim
0 0
možnosti

majorHradec

24. 11. 2003 13:02
zpráva
Do soukromých akcí by se policie neměla montovat.
0 0
možnosti

traveler

24. 11. 2003 13:26
Re:
Zajímavý názor.... Takže když na ulici chytím nějakého skina, dovezu na svůj soukromý pozemek a s kamarády mu naděláme baseballovýma pálkama z držky fašírku, tak do toho policie nemá co mluvit? To by se mi líbilo... nevíte o nějakém skinovi, co chce nový obličej?
0 0
možnosti

pothead23

24. 11. 2003 12:27
zeby?
holt uz neni u policije tolik nacku jako driv, ale stejne to odlozej, ale aspon neco :)
0 0
možnosti

FrNedobrota

24. 11. 2003 12:17
To jsem blázen !
Synagoga jest stavbou, jak tedy text "vypalte synagogy" těžko může směřovat k "podněcování násilí vůči skupině osob" - je stavební materiál osobou ?  Byl by text "vypalte JZD" rasistický vůči zemědělcům ?  nebo "vypalte LIEDL"  proti křupounům. co kupují levný ksindl ?
0 0
možnosti

b-real

24. 11. 2003 13:20
Re:
Synagoga, JZD apod. jsou stavby, který někomu patří. Navíc synagoga je posvátnym místem asi jako kostel nebo mešita, pro určitou skupinu! Co takhle" VYPALTE BARÁK FRNEDOBROTY", ale jinak nic proti tobě  
0 0
možnosti

b-real

24. 11. 2003 11:57
!!!!
Holohlaví retardi. Ale policie nácky asi chrání.
0 0
možnosti