Diskuze

Televize začala vysílat volební spoty

Bývalá moderátorka Jana Bobošíková trochu zaspala s přípravou své televizní kampaně. Zatímco v televizi už ležely připravené předvolební spoty kandidátů do Evropského parlamentu, ona ještě s natáčením ani nezačala. Ostatní kandidáti z obrazovky promluvili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

habit

28. 5. 2004 14:26
POZOR!!! NEPREHLEDNETE!!!
... velky vyprodej za fantasticke ceny:
US uz vyprodava nejen myslenky a idealy, ale i stranicke uniformy a prislusenstvi.
0 0
možnosti

mike-š

28. 5. 2004 12:20
opět nepůjdu volit
Je to smutné konstatování, ale nemám koho volit. Přitom názorově mám jasno a nepatřím k žádným extrémistům. Naopak, mé názory by se daly prezentovat v leckteré straně v členských zemích. Méně peněz státu (který s nimi neumí zacházet) a sociální přerozdělování zpřesnit (postižení, vážně nemocní by měli mít důstojnější život, naopak ostatní trochu zkrouhnout). Podle popisu by člověk řekl pravice = ODS. Jenže pokud jim dám hlas, budou blokovat EURO (myslím až jednoho dne splníme kritéria) :-) Proč? Nemají vyprány peníze z privatizace (a to bohužel není vtip). Tak socany? - ty už se odepsali totálně. Nejhorší smečka hned po Husákově vládě. Tak koho? Bezcharakterní lidovce, kteří by kolaborovali i s fašounama, pokud by jim to dalo křesílko někde v teple. Zůstali mi komunisti. :-))) Nééééé, takovej zoufalec nejsem. Takže TV spoty mě nechávají chladným jak reklama na vložky, prostě nevím, k čemu by mi to bylo.
0 0
možnosti

blerry

30. 5. 2004 10:55
Re:
Tak si trošku počti:  http://www.cibulka.net" target="_blank" rel="nofollow">http://www.cibulka.net
0 0
možnosti

Doug Badman

27. 5. 2004 19:41
Byl jsem rád, že bobošíkovou vyrazili z ČT
a teď leze do Ev. parlamentu. Nejhorší na tom je, že ti samí lidé, kteří demonstrovali i proti Bobošíkové, aby se neprivatizovala jediná solidní televize v zemi, ji teď dají svůj hlas. Och lidé jak jste zapomnětliví. Politické spoty jsou stejně zábavné a pravdivé asi jak teleshoping na brudger viser. Ovšem na shopingy už jsme si zvykli, kdyby se tyto spoty vysílaly každý den, taky bychom je již nevnímali. Jen bychom o to více vypínali televizi
0 0
možnosti

Bastable

27. 5. 2004 12:42
Bobošíková .zapomělajsi .že jsi taky svazácko komunistická dorota!!!!
musíš mluvit pravdu !!!!
0 0
možnosti

habit

27. 5. 2004 9:55
Hlavne se mi libila...
...commedia dell' arte rafinovane prejmenovane US. Pierot a Kolombina byli perfektni ( i kdyz Kolombina uz je trochu v letech), ted cekam, kdy se objevi Harlekyn. A kdo to bude. Asi se unionisti jeste dohaduji, kdo z nich ma strakatejsi kabat.
0 0
možnosti

cheos

27. 5. 2004 9:27
Spoty
Spoty by se měly dle zákona vysílat až po desáté večer. Mohou totiž narušit morální, duševní i fyzický vývoj, a to nejen u dětí.
0 0
možnosti

luminol

27. 5. 2004 9:08
co děti? Mají si kde hrát?
Za skandální považuji, že kvůli volebním spotům byla včera zrušena Kouzelná školka pro děti. Tady je vidět, jak našim politikům a médiím záleží na rodinách s dětmi a na zvyšování porodnosti.
0 0
možnosti

briza

27. 5. 2004 8:57
Bobosikova ani natacet nemusi
Myslim, ze tolik vysilaciho casu kolik uz dostala aby si clovek mohl udelat predstavu co je zac hned tak nejaky politik neprekona.
0 0
možnosti

qoknu

27. 5. 2004 7:23
Teď
už se nebude dívat asi nikdo
0 0
možnosti