Diskuze

Po ultimátu udeřily USA na irácké milice

Jen tři hodiny po tom, co v Iráku vypršelo ultimátum na odevzdání zbraní, udělali Američani rozsáhlý zátah. Americké jednotky ve městě Fallúdža zatkly osm lidí a zabavily větší množství zbraní. Do akce bylo nasazeno 1300 vojáků, tanky a vrtulníky. Většina ze zatčených jsou vůdci milicí, které bojují proti koaličním jednotkám.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

normální člověk

16. 6. 2003 5:59
Nenávist na netu
Někteří zde vkládají příspěvky, které jsou plné nenávisti vůči USA. Počínání těchto lidí vyvolává úsměv na tváři, neboť jsou to příspěvky duševně rozpoložených jedinců. Oni si zde léčí své komplexy.
0 0
možnosti

zalozak

16. 6. 2003 6:48
Re: Nenávist na netu
Rozhodne souhlasim ze ti kteri vkladaji prispevky (at uz ocemkoliv) plne nenavisti si pravdepodobne  leci nejaky komplex.
0 0
možnosti

zalozak

16. 6. 2003 4:34
Tem co se podepisuji za jine
Rekneme ze je to detinske pocinani, zejmena v diskuzinim foru.  Ale krome toho ze to ukazuje jistou dusevni nezralost  nakonece o tohle nejde.
Jde o to ze jakekoliv vyjadreni nazoru ci nesouhlasu ktere neni slepe a primocare v linii politiky soudobe US administrativy nekteri z diskutujicich ostre napadaji, misto rozumnych argumentu nasleduje obvineni z komunismu ci cehokoliv dalsiho. Dalsi oblibena vycitka je proc zijeme v USA ktere dle techto lidi nenavidime.
Asi bych mel kratce zopakovat ze alespon ja v USA ani neziji ani neni pravda ze USA nenavidim . (USA jako zemi a lidi). Jen se domnivam ze kdyz socasna vlada v teto zemi ma evidentne totalitni praktiky a prosazuje mocenske zajmu zneuzivajice faktu ze zrovna ted neni protivaha ...tak to v poradku neni. Rovnez se znepokojenim sleduji jak se drive pomerne objektivni zpravodajska media stavaji zdrojem nechutne manipulovane propagandy a jednostrane zamerenych informaci.
Mozna ale vice znepokojive je videt kolik totality je v lidech mezi nami. Naprosto netoleratni komentare evidentnich cechu (at uz ziji kdekoliv), aplikace typicky bolsevicke nenavisti proti tem kdo s nimi nesouhlasi to je pomerne vazny jev. Pokud to pise nekdo kdo jeste stale vidi USA z reklamnich brozurek, ci kratke dovolene a zalyka se nenavisti ze ti co nesouhlasi tam treba jsou a on "prava duse" nema nadeji – je to sice smutne ale pochopitelne. Pokud ale mili fanaticti pro-bushovci opravdu v USA zijete pak je tragicke jak malo jste pochopili z toho o cem demokracie je a co znamena svoboda slova a pravo na nazor. Mimochodem nesouhlasne nazory na soudobou politiku ma znacna cas obyvatelstva USA take. Budete jim proto doporucovat aby se odstehovali ze sve zeme  ci je nazyvat komunisty??
0 0
možnosti

blb

18. 6. 2003 12:52
Re: Re: Tem co se podepisuji za jine
čoveče, že ty si k tomu psání dáváš hambáče a kolu, abys byl klidnější, viď?
0 0
možnosti

adas

15. 6. 2003 23:42
Vše dobré USA a prezidenzu Bushovi a díky!!!
A všem kdo plivají odvahu zbavit se svého komplexu!!
0 0
možnosti

:-O)

16. 6. 2003 0:15
Re: ...že by?
>>>Phrases like "axis of evil" or "the road map" are not policy statements, but merely soundbites. Officials such as Richard Perle and Paul Wolfowitz talk like Rambo in public, as in private. All that counts is the overwhelming power of the US. In real terms they mean that the US can invade anybody small enough and where they can win quickly enough. <<<
0 0
možnosti

Klemix

15. 6. 2003 23:31
Hrdinné jednotky SS (USA) udeřily na příslušníky československého (iráckého) odboje.
0 0
možnosti

Karel

16. 6. 2003 9:42
Re:
To máš ze své hlavy, nebo ti to někdo přečetl ?
0 0
možnosti

Ochránce lidí

15. 6. 2003 22:04
Pomlátit americké žoldáky !!!!
Přinášejí jen smrt a zkázu lidem. Víc si berou a méně dávají. Co ze svobody, která přináší jen ještě větší bídu, hlad a smrt. Svobody se nikdo nenažere.
Mají svou náturu a nechtějí se přizpůsobovat jiné kultuře. Nechte je vy patolízalové USA na pokoji. Angloameričany je třeba ubít, rozmazat po zemi a tenké střevo rozvěšet po větvích a tlusté navézt do Izraele.  jirka.trnda@seznam.cz
0 0
možnosti

Amik

15. 6. 2003 22:07
Re: Pomlátit americké žoldáky !!!!
Ty ses ale divokej hormon jak vystrizenej z mlady gardy
0 0
možnosti

Hovnival

15. 6. 2003 21:42
Americani, nemazejte se s nima
Strilejte to na pockani. Vitezu se nikdo nepta
0 0
možnosti

Uaaaaa

15. 6. 2003 21:07
To Swen
Mesicni ztraty ruske armady v cecne jsou 100muzu.....
0 0
možnosti

swen

15. 6. 2003 21:15
Re: To Swen
tak to iracani musi pridat...;-)
0 0
možnosti

Chumbawamba

15. 6. 2003 20:35
je potřeba si uvědomit.....
...že USA nejsou osvoboditelé Iráku,nýbrž okupanti... a tak se k nim iráčané také chovají......co je na tom špatného...? Vždyť iráčané brání jen svou zemi.....!
0 0
možnosti

Amik

15. 6. 2003 21:46
Re: je potřeba si uvědomit.....
Sem rad ze postupujes uvedomele to delali komancove taky a kdyz nevedeli jak dal tak jim hned bylo pripomenuto ze musej pokracovat uvedomele ale takticky!!!
0 0
možnosti

:-O)

15. 6. 2003 20:22
?
Eric Hobsbawm Saturday June 14, 2003 : America's imperial delusion ...... Of course the Americans theoretically do not aim to occupy the whole world. What they aim to do is to go to war, leave friendly governments behind them and go home again. This will not work. In military terms, the Iraq war was successful. But it neglected the necessities of running the country, maintaining it, as the British did in the classic colonial model of India. The belief that the US does not need genuine allies among other states or genuine popular support in the countries its military can now conquer (but not effectively administer) is fantasy. Iraq was a country that had been defeated by the Americans and refused to lie down. It happened to have oil, but the war was really an exercise in showing international power. The emptiness of administration policy is clear from the way the aims have been put forward in public relations terms. Phrases like "axis of evil" or "the road map" are not policy statements, but merely soundbites. Officials such as Richard Perle and Paul Wolfowitz talk like Rambo in public, as in private. All that counts is the overwhelming power of the US. In real terms they mean that the US can invade anybody small enough and where they can win quickly enough. The consequences of this for the US are going to be very dangerous. Domestically, the real danger for a country that aims at world control is militarisation. Internationally, the danger is the destabilising of the world. The Middle East is far more unstable now than it was five years ago. US policy weakens all the alternative arrangements, formal and informal, for keeping order. In Europe it has wrecked Nato - not much of a loss, but trying to turn it into a world military police force for the US is a travesty. It has deliberately sabotaged the EU, and also aims at ruining another of the great world achievements since 1945: prosperous democratic social welfare states. The crisis over the United Nations is less of a drama than it appears since the UN has never been able to do more than operate marginally because of its dependence on the security council and the US veto. ......
0 0
možnosti

Amik

15. 6. 2003 21:49
Re: ?
Prestan tady porad opisovat ty anglicke clanky z rudeho prava!Uz se mi ztoho delaj mzitky pred vocima!
0 0
možnosti

Ládík

15. 6. 2003 20:08
CYRILEK
A BUDE HŮŘ A HŮŘ, A KDYŽ BEDE NEJHŮŘ, TAK NÁŠ BAKTERIOLOGICKÝ  CYRILEK  ZASÁHNE. JIŽ ASI JEN ON VÍ , KDE TY ZBRANĚ JSOU.
0 0
možnosti