Diskuze

Zlín chce dokončit obnovu podchodu, koupil první zchátralý obchůdek

Zlínská radnice koupila první prodejní buňky v podchodu u náměstí Práce, aby mohla dokončit jeho nepodařenou opravu. Ta stála 50 milionů korun, ale i po jejím skončení hyzdí místo staré obchody v původním stavu na jedné straně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J51a83n 80F67o79j31t73í77k

5. 6. 2020 7:58

Ano, cokoliv s tím udělejte! Průchod tímto "architektonickým dílem" ve mě evokuje průchod technologickými prostory čističky odpadních vod.

6 1
možnosti
PL

"Stavba je bohužel do dnešních dnů vnímaná kontroverzně." To je hodně slabý výraz. Ta stavba je obrovský předražený propadák, který se nelíbí skoro nikomu. A výsledný vzhled i funkčnost po rekonstrukci jsou horší, než před ní...

6 2
možnosti
MM

Architekt zmiňuje, že úpravou prostor obchůdku a stěn se konečně zlepší situace s podchodem. Nemyslím, jelikož se opět v tichosti přešel problém se zlínským "vodopádem". Nechápu, že se tento architektonický nedodělek neřeší, když je to nejen bezpečnostním rizikem při velkých deštích tak stavebním s ohledem na erodování materiálů. Jinak souhlasím s panem Michalčíkem. Pokud proběhne úprava tak, aby se podchod prosvětlil a oživil, půjde to k dobru jak občanů Zlína tak návštěvníků.

4 0
možnosti
MT

Problém se "zlínským vodopádem" nemá s opravou podchodu nic společného. Voda vždycky teče z kopce dolů.

2 4
možnosti
JM

Myslím, že jakákoliv změna v podchodu bude změna k lepšímu a to co navrhuje p. Mitáček je rozumné. Na protější straně klidně panely s reklamou, v lepším případě na filmy nebo divadelní představení, pořád lepší než šedý (ne)pohledový beton. A hlavně světlý strop nebo víc světel, v současném stavu je to opravdu černá díra, do které se člověk někdy bojí vlézt.

4 3
možnosti
Foto

V60í55t 31M62a50c70h

4. 6. 2020 22:38

Ty kraso, vazne chcete vic reklamy?

5 1
možnosti