Diskuze

Čidla, kamery i sektory. Výroba granátů ve Vrběticích by měla být bezpečná

V muničních skladech ve Vrběticích na Zlínsku, kde před devíti lety došlo k silným explozím, se začnou vyrábět granáty. Místní, kteří mají tragédii stále v živé paměti, se k záměru staví negativně. Firma Colt CZ, která tu bude zbraně určené armádě vyrábět, obavy rozptyluje a tvrdí, že objekt bude dokonale zajištěn.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Seskoková čidla na střeše budov pobavila. :-) Takzvaná PR čidla, aby měl tiskový mluvčí čím zabavit zvědavé novináře a veřejnost. :-) Pokud by čirou náhodou došlo k útoku na objekty s cílem zcizit vyrobenou produkci nebo rovnou zničit budovy, rozhodně se by to nebylo že vzduchu. :-)

0 0
možnosti

Hlavně k tomu už nepouštět žádné "Ostrávaky"!

0 0
možnosti

Minulé vlády slíbily že ve Vrběticích už žádná munice nebude aby se místní následně dozvěděli z médií že to není tak docela pravda, to je ta slibovaná transparentnost? No asi vrchnost nejlíp ví co je pro nás dobré.:-).

1 0
možnosti

proc to ma vyrabet ceska firma, ktera nema zadne zkusenosti s vyrobou granatu s pouzitim dilu ze zahranici, takze v pripade potreby a krize je mozny ze zadny nevyrobi.

je tu jina ceska firma, ktera uz granaty vyrabi, a je to z dillu z cech a jejich know how. v pripade krize nehozi takove riziko preruseni vyroby a taky tam nemusime zadat druhy stat o exportni licenci.

holt prachy jsou prachy. czechoslovak group ma ted spousty prachu za modernizaci tanku

0 0
možnosti

Musíš myslet tak nějak politicky, vyrábět bude ten kdo nejvíc nasype do stranické kasičky.

2 0
možnosti