Diskuze

Uherské Hradiště plánuje budoucnost, chce dopravu po řece i obchvat

Na papíře to vypadá jako téměř ideální místo k životu. Plán, který schválili zastupitelé Uherského Hradiště, počítá s možným rozvojem města do roku 2030. Podle této vize je pro město klíčové zlepšit dopravu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsou i mesta, ktera planuji minulost?

0 0
možnosti

Já si myslím, že první a relativně levný krok pro zlepšení průjezdnosti města by mohlo být vytvoření vyhrazenžch odbočovacích pruhů na třídě Malinovského, kdy stávající úprava bohužel tuto silnici často redukuje na dvouproudou okresku, protože levý pruh je zašpuntovaný autem, odbočujícím vlevo. Sem tam situaci trochu zlepšují uvolňovací šipky, nicméně to není řešení.

0 0
možnosti

Jenomže to by znamenalo rozšíření silnice, která se docela nedávno celá opravovala. Daleko lepší by bylo dělat zásadnější kroky v tak často diskutovaném připojení průmyslové na I/50 a připojení I/50 na I/55 mezi Kunovicemi a Ostrožskou Novou Vsí. Tím by se ulevilo Kunovické křižovatce, celým kunovicím a vznikla by alternativa pro průjezd přes Malinovského, která už by nebyla takovým "špuntem".

0 0
možnosti

Uherske Hradiste je idealni mesto pro mlade rodiny s detmi, stredni mesto, skvela doprava, sluzby ale bohuzel lide tam nechteji bydlet kvuli nizkym platum a “velkomestskym” cenam za nemovitosti.

0 0
možnosti

V UH žiju, ale povězte mi, co máte namysli pod tím pojmem "skvělá doprava"? Protože doprava v UH je tedy hodně velká bída.

1 0
možnosti