Diskuze

Kousek zadarmo, dál za peníze. Část obchvatu Otrokovic bude zpoplatněná

Když silničáři letos na podzim dokončili jihovýchodní část obchvatu Otrokovic, tedy silnice, jež je zatím posledním úsekem dálnice D55, byla to pro řidiče dobrá zpráva. Zároveň se však musejí připravit na to, že od příštího roku budou za jízdu po zhruba třech kilometrech nové silnice platit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

To zase někdo za velké peníze myslel. Zjevně on tam jezdit nebude.

1 0
možnosti
SM

V Brně zadara od Kývalky až nesmyslně po Slavkov (28km) a zde se chce zbohatnout na 3 km. Ubohé.

4 2
možnosti
AZ

Máme to na ministerstvu a ŘSD rozlité. Asi nikdo nejezdí na "praseti" /bývávalo/. Jak jinak si vysvětlit, že 10 km rozšíření 1/49 mezi Prštným a Kvítkovicemi se budovalo 25 let - cca. V té době se tato vzdálenost běžně projížděla 45 minut a na dokončení muselo město vypláznout stamiliony. Ví někdo na základě čeho?

Proč nyní ŘSD tvrdí, že postaví D49, že ji jenom blokují ekoteroristi, když má dálniční úsek Hulín - Pozděchov 30 let čas a že je Přeložka 1/49 od Lípy po D55 nesmysl, přestože Podřevnické brázdě chybí 50 let.

Kdy se konečně vytratí žabaři a najce ramenáč, kteří všechno toto narovná ?????

0 2
možnosti
VP

To by museli najmout vás, vy byste to rozsekl.

4 0
možnosti
MT

NEJVĚTŠÍ chyba je v tom, že neexistují krajské dálniční známky. Kdyby toto bylo a krajská známka stála třeba 500 na rok, mohou se zrušit veškeré výjimky pro obchvaty. Bylo by to systémové řešení a vyhovovalo by to podle mě skoro všem.

Spousta lidí, kteří dnes jezdí jiným mezi domy přes vesnice po jedničkách, dvojkách a trojkách poblíž dálnic, protože nedají 1500 ročně za to, aby mohli po dálnici popojet třeba 10 km denně, by z těchto silnic zmizela.

10 2
možnosti
SP

Znamka na celou republiku stoji 1500kc. To neni dnes ani plna nadrz.

Vikendovym ridicum se to asi muze zdat drahe, ale auto stoji dost penez a to i bez pohonnych hmot.

Pokud nekdo z Hradiste jezdi o vikendu na nakupy do Zlina tak si holt koupi znamku ci bude jezdit po stare.

1 0
možnosti
RC

Zpoplatnovat obchvaty je naprosty nesmysl. Pokud nekdo mistni nebude chtit jezdit po dalnici, pak obchvat nikdy nepouzije. A to je cil?

14 1
možnosti

Místní co pravidelně nejezdí třeba do Prahy na ministerstvo dopravy, tak ti si známku kvůli třem kilákům budou kupovat těžko.

14 0
možnosti
PD

města si toto nevybrala, ten nápad, že dálnice budou suplovat obchvaty měst je spíš pro zlost, protože jejích stavba trvá násobně déle (my v Přerově bychom mohli vyprávět). Tedy by měly být bez poplatku

13 0
možnosti
MN

Ubohost tvrzení mluvčího ministerstva dopravy je úplně neskutečná. Zatížení Kvítkovické křižovatky je menší právě proto, že je otevřený obchvat. A jak to bude, až se začne hloubit tunel pro zdvojkolejení železniční trati?

Hlavně ,že od Holubic po Rosice je D1 zdarma ;-O

18 0
možnosti
MT

Hlavně od Rosic po Holubice se tomu ani nedá říkat dálnice. To je tam ve stavu typické, ucpané, městské silnice.

2 0
možnosti
TN

A kolik si experti z ŘSD myslí, že vyberou navíc?

Kdo po dálnici jezdí, známku má. Kdo by chtěl objet město, tak si tu známku stejně nekoupí a bude dál ucpávat Kvítkovice...

30 0
možnosti
AZ

Podařilo se vám napsat nejnovější trvalý otrokovický axiom !

1 0
možnosti