Diskuze

Chyběly jim peníze na opravu domku, tak rozjeli mezinárodní drogový obchod

Velmi silný extrakt ze sušené marihuany, který znají uživatelé konopí pod názvem Fénixovy slzy, vyráběl čtyřiačtyřicetiletý muž a jeho partnerka v obci na Uherskohradišťsku. Kriminalisté se s touto formou drogy setkali v regionu vůbec poprvé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J19o56s34e70f 98N13o14v78a45k

26. 9. 2018 15:46

Mimochodem v USA ve statech kde je konopi legalizovano jsou ruzne druhy "nebezpecnych Fenixovych slz" zcela legalni ;-)

0 0
možnosti
JP

Naprostý nesmysl. Zabíjet rozhodně nedokážou.

1 0
možnosti
JB

otřesná práce policie - zbytečně vyhozené peníze - novinařina taky slabá - viz. diskuzi...

3 0
možnosti
TM

K tomuto už ani nemá cenu se vyjadřovat, policajti a justiční mašinérie si udělají čárku za dva šikovné zahradníky za katrem a různí protidrogoví hysterici se tetelí blahem jak se boj proti drogám daří a novináři mají senzaci a tak píšou články s bombastickým nadpisem o věcech, kterým absolutně nerozumí a jen matou veřejnost a udržují paniku.

Vsadím se, že kdyby Babiš obrátil pozornost tímto směrem a spočítal si jaký může být konopí kšeft, tak do roka je legální s řádně napařeným zdaněním a pole nejsou žlutá od řepky, ale krásně zelená.

7 0
možnosti
TT

Netroufl by si, Němci by ho odpískli.

0 0
možnosti
FL

Zajimalo by me, jake jsou mozne tresty pro A. 150l domaci palenky B. 3 kytky marihuany. Oboje konzumace pouze v rodine.

0 0
možnosti
HH

A) 150l 50% palenky je 75l lihu * 285Kc dan z lihu * 1.21 DPH = 25864Kc danovy unik. Trestny cin to (jeste) neni, no ale krome domereny dane vam napali penale, pokuta taky bude... Kriminal z toho nekouka, ale hodne se prohnete. Po doplaceni je teoreticka sance se ty koralky domoct zpatky.

B) Podle okamziku, kdy vas chytnou. Dokud rostou - a blbe se nepriznate, ze to je na huleni - tak pokuta do vyse 5000Kc+nejakej drobnej pro prestupkovou komisi, pokud to nedate na miste blokem. Pokud je to po sklizni, tak az jeden rok natvrdo - coz pokud nejste recidivista bude podminka jak vysita. Nebo nejaky penezity trest ci verejne prospesne prace. Ovsem ne konzumace v rodine, musite to mit pro vlastni potrebu, poskytnuti - i v rodine, bude ohodnoceno 1-5 roky, nedejboze mladistvymu, tam je to az na 10 let. Tak jako tak vam to zabavi a nevrati.

1 0
možnosti
Foto

Videl bych to na závistivého souseda, nebo kamaráda. ("mámo, kde voni berou tolik penez, za tim něco je!"). Klasika.

0 1
možnosti
Foto

A na Václaváku se vesele dál prodává pervitin... Rv

23 1
možnosti

Jenže tam z toho má něco i policie

10 0
možnosti
LP

a ta kravina je tady zase. Fénixovi slzy opravdu nejsou droga. Drogoví uživatelé to neberou. Berou to nemocní jako lék. A to znám lidí co se zmastí co jim přijde pod ruku, ale tohle neberou. Normální lidi se tím léčí, ne feťáci, feťáky to nezajímá.

9 0
možnosti
Foto

Z86d94e42n88ě52k 69W17o68l85f

25. 9. 2018 15:32

"Mám kamaráda" co od jiného kamaráda dostává venkovní trávu, nakládá ji do alpy a rozdává v rodině stařečkům na mazání bolavých kloubů, zad a podobně. Snad mě, teda ehm, toho kamaráda taky nezavřou.

11 0
možnosti

Jo, za tohle vás také mohou zavřít. Šíření toxikomanie.

2 0
možnosti
RP

Fenixovy slzy jsou jako lek ucine prave diky vysokemu obsahu THC.

Kriminalizaci zahradniku za pestovani bylinek povazuju za mrhani penezma danovejch poplatniku, spolecenska nebezpecnost je nulova.

Predavkovat se da i lekama nebo potravinama ktery se daj bezne koupit, takze mluvit o velmi nebezpecne latce je ulet, z toho pohledu je velmi nebezpecna latka i voda.

6 0
možnosti