Diskuze

Čekali jsme, že se Ostrava porazí sama, řekl karlovarský kouč Brom

Volejbalisté VK ČEZ Karlovarsko drží pevně třetí příčku extraligové tabulky. V sobotu porazili 3:1 trápící se Ostravu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Věta, kterou vyřkl karlovarský trenér Petr Brom: "Čekali jsme, že se Ostrava porazí sama", je až bolestivá. To už se dá pochopit jako mírné zatracení ostravského týmu. Kapitán Zapletal - přiznává špatný útok --- trenér Tomáš, objevuje špatnou přihrávku - tudíž příjem a navíc i špatné podání. Suma-sumárum, vlastně všechny herní činnosti, které tvoří volejbal. Odehrálo se 16.kolo soutěže, ale hodnotící věty po prohraných zápasech v sezoně, jsou pořád stejné.

Doporučuji, aby si všichni hráči týmu přečetli článek (vk Ostrava) z 29.ledna - "10 + 1 s Dominikem Fořtem" a tam jsou jasně rozdaný karty až do konce extraligy - " musíme porazit Benátky, Prahu i Od.Vodu, dále vyhrát ve Zlíně a na Kladně a pokusit se urvat body Karlovarsku nebo Jihostroji Č.B. Dále pak si hodně přál, aby

v sobotu 31.ledna, neměl Džáva svůj den, jenže, on ho bohužel měl a naložil Ostravě 24 bodů. Takže, Dominikovo zbožné přání se nesplnilo. Budeme ta jeho přáníčka sledovat dále i v dalších herních kolech, snad se mu něco vyplní. Já osobně bych to "ostravakum" , hodně přál, ale to by museli víc "rubat".

0 0
možnosti
RB

Tak ona už jenom položená otázka, kde se oznamuje, že 10. skončí pravděpodobně Kladno, je komická. Ale co chtít od někoho, kdo nemá pořádné základy češtiny a drtivá většina jeho výtvorů se musí korigovat tak, jako u pana Rádka.

Pokud jde o větu trenéra Broma, nedivím se, že všichni čekají, že se Ostrava porazí sama, když jí trénuje někdo bez zkušeností a některým se před pár měsíci nechtělo pořádně makat.

0 0
možnosti