Radost volejbalistů Karlovarska

Radost volejbalistů Karlovarska | foto: Václav Šlauf, MAFRA

Karlovarsko půjde na Příbram z plného tréninku

  • 0
Ve volejbalové extralize vrcholí boj o pozice pro play-off. Tým Karlovarska má své jisté, základní část ukončí na druhém místě, čeká jen na soupeře. „Motivace je do každého zápasu, i když neskrýváme, že nenastupujeme v obvyklé základní sestavě,“ uvedl před domácím zápasem s Příbramí trenér VK ČEZ Karlovarsko Jiří Novák.

Vedení nejvytíženějšího českého celku obměnilo složení týmu už v předchozím extraligovém utkání v Ostravě. „Dolaďujeme také drobné zdravotní problémy, prioritou je pro nás určitě příští sobota, kdy vstupujeme do play-off,“ prozradil kouč Novák. Čtvrtfinálovým protivníkem Karlovarska bude buď mužstvo Ostravy, nebo obhájce titulu Dukla Liberec.

Volejbalisté Karlovarska odehráli před necelými dvěma týdny tři těžké zápasy v národním poháru a navíc stále bojují v pohárové Evropě. Proto bylo třeba využít několika dní volna k intenzivnější přípravě. „Tento týden jsme makali opravdu dost, a tak jdeme do zápasu z plného tréninku,“ poznamenal Jiří Novák.

Poslednímu soupeři Karlovarska v základní fázi soutěže se v letošní sezoně daří. Tým Příbrami porazil medailisty loňského ročníku Brno a České Budějovice a bodoval proti Liberci i Karlovarsku.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž