Diskuze

Neblbni, brzdi, žádá doma manželka kouče volejbalových Šelem

Unikátní rok 2019, v jehož průběhu coby nováček české extraligy napřed uhrály 5. místo v nejvyšší soutěži, aby pak po letním doplnění kádru od nové sezony tabulku extraligy vedly a zahrály si i evropský Pohár CEV, mají volejbalové Šelmy Brno možnost trumfnout hned v prvních dnech roku 2020.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Nezůstala jsem v Brně, abych byla druhá,“ neskrývá letošní posila Soňa Mikysková. Hodně odvážné tvrzení podložené spíše tím, že o tuto na české poměry výtečnou smečařku nebyl v zahraničí pro sezonu 2019-2020 zájem, proto to roční angažmá v brněnských Šelmách. Ty mají zatím v první části extraligy hodně dobře nakročeno. Čeká je však ještě nástavba a play of. Trenéru Zapletalovi se zatím z rekonstruovaného Olomouce nepodařilo udělat tým, ale jeho výkonnost ještě půjde určitě nahoru a možná že se ještě bude Soňa v play of divit.

0 0
možnosti
FT

Tak rikala to uz kdyz do Brna sla ze chce vyhrat coz je ten spravnej postoj hrace.. tezko bude rikat ze ma ambice skoncit nekde ve stredu tabulky.. zvlast kdyz ten mancaft na 1 misto ma

4 0
možnosti