Diskuze

Sportovci o životě nemají moc páru, říká volejbalistka Svobodníková

Už jí nestačilo jen tlouct do míče. Posila brněnských volejbalových šelem Ivona Svobodníková se vedle hraní vrhla i na pracovní kariéru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

Ano, s názorem volejbalistky Svobodníkové souhlasím. Sportovci, jež vyrůstají v podporující rodině tak se rodiče starají aby byli úspěšnými jako Jarda Jagr nebo Sablíková. Pokud se dostanou do sportovního klubu s profesním perspektivním růstem mohou jít ve stopách Kateřiny Neumanové nebo Limberského . Po dobu sportovní kariery se o ně stará klub (nejen Křeta) , sport ale není povoláním do důchodu, to se povedlo zatím jen Josefu Vánovi. Většina sportovců končí mnohem dříve a opravdu se musí naučit žit jako běžný občan. Dělal jsem ve firmně s krajským sportovcem v cyklistice, jenž v určitém věku zjistil , že o něj přestaly mít kluby zájem. Sice finanční prostředky investoval do podnikání o kterém ve sportu neměl ani potuchy. Vsadil na levné zaučence, a neměl žádného podřízeného jenž by profesi rozumněl a uměl ji. Rychle během pár měsíců zkrachoval, pohledávky věřitelů sice částečně pokryly prodej zařízení a firemních prostor. Přišel k nám do firmy, ohánějíce se svým sportováním. prošel různými dělnickými pozicemi než uznal, že to pro něho není kladná budoucnost.

0 1
možnosti
DZ

D14a68n69i53e94l 17Z28í49k79a

19. 2. 2019 15:12

Šílená snůška keců bez hlavy a paty...

0 1
možnosti
ZB

Prý nebyly sociální sítě. před 8 lety? A zařídit si internet a TV snad dokáže i malé dítě. Dvacetiletá profi sportovkyně by to snad dokázat mohla. Že někdo sedí v bytě, kde nic není místo toho , aby poznal město, okolí nebo se učil jazyk případně se naučil číst, je fakt zvlýáštní.

0 4
možnosti