Diskuze

Benátky poprvé v extralize slavily

Volejbalisté Benátek nad Jizerou už nejsou v extraligové soutěži bez vítězství. Ve čtvrtek v deset večer prosvítili začínající noc jásotem po výhře nad favorizovaným Kladnem 3:2. "Z naší strany mělo střetnutí tu správnou atmosféru," pochvaloval si středočeské derby kouč Benátek Zdeněk Pommer.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

palyza

21. 10. 2006 13:22
Pompe!?
Uz me vazne stve ta protirecnost.Pred rokem byli vesmes vsichni extralig.treneri proti rozsireni souteze.A po roce?! Jak K.RVA muzes rict Pompe takovou hovadinu.Az postoupi primo napr.CZU,Stare Mesto atd.,tak taky dostanou sanci vybudovat kadr na dalsi rok.A za 400 tis. od svazu se da koupit 1 lepsi hrac navic Copak meli loni Benatky pred soutezi extralig.parametry? Jednou vyhrajou a uz jsou mistri sveta!! Primy sestup je naprosto spravne reseni  Takze trenere obcas se zamysli co jsi rikal nedavno a cos nakydal ted-nestava se Ti to vsak casto,takze kazdej se muze prekecnout
0 0
možnosti

HALENA1

23. 10. 2006 7:49
Re:PALYZA
Hele Palyza, uklidni se. Pompe byl proti rozšíření extraligy a je proti postupu bez boje se sestupujícím. Tak vo co gou?? Vůbec si neprotiřečí a za 400,- tis si toho moc nekoupíš. Musíš totiž UMĚT trénovat sa mít na to taky praxi a vzdělání. A to Pompe má, tak mu přejem hodně vyhraných zápasů i s těmi amatéry.
0 0
možnosti