Diskuze

ZÁPISNÍK: Nejtěžší tenisový zápas. Hledá se spravedlnost

Pokud bývá sport brán za zrcadlo společnosti, pak to pro současný tenis platí dokonale. Živnostníci prožívají tvrdé časy. „Museli jsme trochu zkrouhnout rozpočet, abychom neutráceli,“ líčil na pražském turnaji Lukáš Rosol. „Žijeme skromně. Naučili jsme se vařit, takže ubyly výdaje za restaurace. Jednoduché to není.“
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

Áááá. pan novinář objevil slovo neboť.

0 0
možnosti
Foto

A taky jsem kdesi četl, že aby ses mohl stát pilotem F1 musíš nejdřív investovat do své kariéry i několik milionů dolarů! A ještě nemáš zaručeno, že budeš F1 opravdu jezdit.

Tak tohle teda ne! Protestuji! Všichni piloti ať se složí na to, že si každý i třeba já, odjede aspoň jeden závod F1. Nebo nebudu řídit ani rekreačně, a to nevyhrožuju!

0 0
možnosti

J90a23n 94Š61p12a44t26n71ý

29. 5. 2020 6:18

No vida, pozitivni zprava hned po ranu

0 0
možnosti
KJ

Ono by úplně stačilo upravit systém odměn, což je plně v moci pořadatelů. Ať zvýší třeba částky za druhá kola, osmifinále, čtvrtfinále na úkor snížení odměn pro vítěze turnaje. takový Nadal nebo Williamsová asi nepocítí, jestli za výhru na US Open dostanou třeba 1,8 milionu dolarů nebo 1,4 milionu. Zato pro hráče z nižších pater můžou řádově tisíce navíc za jeden turnaj dělat existenční rozdíl.

1 1
možnosti
Foto

Nemá se provozovat sport pro zdraví, radost a zábavu?

0 0
možnosti
JS

J28o77s63e34f 22S50t92e26f62l

28. 5. 2020 12:45

Děkuji za váš příspěvek. Kdyby všichni sportovali jen pro zábavu,taky by nebyli peníze,které přináší sport, z čehož profitují i jiné pracovní síly a firmy. Ano někdy jde jen o byznys,a někteří sportovci jsou až moc přeplacení.

0 0
možnosti
JS

J11o52s83e36f 65S20t80e45f55l

28. 5. 2020 10:03

Jen prosím vás tu nepište,že mají dělat něco jinýho. Ano,i jiní podnikatelé mají problémy,a musí improvizovat. Tady jsme ale u tenisu,a byla by škoda,kdyby mladí tenisté,kteří se právě dostávají nahoru by museli s tenisem přestat. Třeba jako Muchová. I vy,co děláte v kanceláři a jste v zimě v teplíčku, určitě nemáte chuť jít dělat v zimě někde venku.

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Založili jsme se ženskýma u nás v kanceláři fond na záchranu profesionálního sportu a tenisu zvlášť. Chceme, aby všichni profesionální tenisti nemuseli už nikdy pracovat mimo tenis, aby mohli celoročně užívat pobytu ve vile na Floridě s celým svým podpůrným týmem, trénovat a odpočívat v důstojných podmínkách a opět cestovat po celém světě pokud možno pohodlně.

PS. Maruška bude přispívat celou stovkou, Zdeňka peníze za kružítko, které si koupí až na přes rok a já si budu ořezávat tužky Frantovou rybičkou místo v novém ořezávátku. Na tenisty ušetříme, chuť dělat venku fakt nemáme, i když už je tam celkem teplo.

3 0
možnosti