Diskuze

Tenisté si na US Open přijdou k rekordním odměnám. A bude ještě lépe

Tenisovému US Open se daří, rozděluje rekordní prémie - a do čtyř let slibuje účastníkům ještě mnohem víc. Hráči a hráčky si v září na odměnách přijdou celkem na 34,3 milionu dolarů (670 milionů korun). Prize money se ještě o něco zvýšily oproti částce ohlášené v březnu, oznámili organizátoři newyorského grandslamu ve středu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

M91a23r15a 70H25o98o49k

3. 8. 2013 19:43

Pokud dobře počítám, tak za nepovedené první kolo kvalifikace dostane hráč pouze 4000USD ... to mu vyjde tak akorát na letenky pokud s ním poletí trenér a případně jeden z rodičů... takže nic moc!

0 0
možnosti
DP

Holt důsledek kvantitativního uvolňování prováděného FEDem Rv

0 0
možnosti
VK

To je téma na širší diskusi. Teoretick by mělo platit, že každej další dolar nekrytej majetkem, snižuje hodnotu osatních v akdecátním poměru. Výhodou dolaru je, že jde o světovou měnu, takže kvantitativní uvolňovaní peněz do oběhu se projeví jen minimálně a určitě třeba prize monney na US Open nejsou toho důsledkem. Proti čínským dolarovýcm rezervám, je FED se svým kvantitativním uvolňováním, něco jako pytlík mléka, co prosakuje. Kdyby CHI pustila všechny USD do oběhu, pak nebude zbývat nic jiného, než se pomodlit. Naštěstí to není ani v zájmu CHI, protože by tím ty svoje "úspory" totálně znehodnotili.

V USA je US Open skvěle prodejnej produkt. Obrovský kurty, skvěle využitej reklamní prostor a spousty televizí, kterou kupují práva na vysílání. US Open je soběstačnej a ještě vydělává. Proto ty prachy. V Rusky by mohli udělat RU Open, narvat tam miliardu, ale zpátky by se oligarchům nedostalo ani Fň. Proto do toho nešli. Nehledě na to, že by ten turnaj neměl tradici a ani atmosféru. Řvát: "Šájbu" na tenise by asi moc nesedělo. :)

3 0
možnosti