Diskuze

Plíškovou čeká na US Open neznámá Američanka, Kvitovou Ostapenková

Česká tenisová jednička Karolína Plíšková zahájí účinkování na grandslamovém US Open zápasem s 246. hráčkou světového žebříčku Sofií Keninovou z USA. Petře Kvitové přisoudil los v New Yorku Lotyšku Jelenu Ostapenkovou, s níž letos dvakrát prohrála. Těžkého soupeře má Lukáš Rosol, jehož čeká olympijský vítěz a druhý nasazený Andy Murray z Británie. V kvalifikaci uspěli Radek Štěpánek a Jan Šátral.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak kromě Plíškové to budou mít naše tenistky v 1. kole hodně těžké...

0 0
možnosti

Rumunky proti Strýcové!2. R. = S. Cirstea (ROU) - A. Bogdan (ROU) vs M. Niculescu (ROU) - B. Strycova (CZE) - douhám, že do 3. kola postoupí Sorana :-P

0 0
možnosti

Petruška by se měla přihlásit do smíšené čtyřhry - aby si tam déle pobyla.;-)

0 2
možnosti

Ach jo. 1-6\1-6. Zas jsem marně doufal.

1 1
možnosti

Gratulace Šátralovi, který si poprvé zahraje hlavní soutěž na Grand Slamu.R^

5 0
možnosti

Než jsem tu prošel něco na diskusi a projel kolečko po fotbalových streamech je z 5-1 5-5. Schválně jak nyní Viktor zvládne koncovku setu.

0 0
možnosti

Sledují SF z Winston Salem a Troickiho úplně stejně zbrkli jak Rosol. Titul by tu Bautistou slušel. Petru by zas mohla čekat Svitolina. Rád bych to finále viděl. Aga není žádný zázrak, Petra má lepší formu. Taky mi zajímá zda se Ukrajinka po debaklu z OH poučila. Ještě poslední poznatek. Petra si u mě získala sympatie jak už se neklani v emocích až k zemi a hlavně jak nabuzena. Výskoky se rozcvicuje, není tak toporna. Jen tak dál. Stále má na to být numero 1. Na US zaslape Ostapenko do země !!!

0 1
možnosti

No ta Sofia Kenin zas tak neznama neni. Tak nizko na zebricku je, protoze teprv zacina hrat seniorske turnaje. Jeste nedavno byla svetova juniorska dvojka.

1 0
možnosti

Od 1. září (večer) jsem v New Yorku. Jestlipak ještě uvidím některou z mých favoritek?

0 0
možnosti

Důležitá zpráva. Díky za ni.

3 0
možnosti

Ty voe, Makarovou v prvním kole, kdo to losuje??;-D

1 0
možnosti