Diskuze

Siniaková a Rosol dohráli na turnaji v Moskvě ve druhém kole

Česká tenistka Kateřina Siniaková nestačila ve druhém kole turnaje v Moskvě na domácí hráčku Darju Kasatkinovou, které podlehla 2:6, 3:6. V utkání pětkrát ztratila servis. Neuspěl ani Lukáš Rosol, který prohrál s třetím nasazený Adrianem Mannarinem z Francie 3:6, 6:7.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Lukáš výkonem překvapil. Holky si do "Velké země" zajeli pro startovné.

0 0
možnosti
LM

Co mi fakt pije krev je Rybarikova!!! Vzdycky kdyz nezna co hrat, tak skrecuje. Zadny zraneni, jenom ma piliny v hlave... At se na to teda vyse...vykasle kdyz je tak retardovana! Mimochodem nevsadil jsem si na ni :).

1 5
možnosti
JH

Trošku nerozumíte používanému pojmu (asi by nechápala systém hry). Rybáriková je na tom asi zdravotně podobně, jako nedávno její kolegyně Hantuchová. Aspoň kolem sebe nedělá zbytečně humbuk.

0 0
možnosti
AM

Myslím si, že by bylo velmi vhodné, aby si Siniaková dala pauzu. Ten její tenis je totální tragédie. Od července nevyhrála dva zápasy v řadě.Rv

4 0
možnosti
AM

singl pouziva jako pripravu na double.?

0 0
možnosti
MC

Mladenovic pokracuje ve mdlych vykonech, nedohrala uz ani Gavrilova. Prekazit ucast Strycove v Zuhai muze uz len Rybarikova? Byl by to paradox. Kamaradky a ona by ji timto vratila finalovou prohru z Linzu. Nyni prave hrá s Cornet. Vyrazenim Siniakove zbyva uz na tenisovych okruzich top urovne jen Rosol. Ten ted prave celi Manarinovi z Francie.

0 1
možnosti
AN

Podle live rankingu by ji jeste mohla predbehnout Kasatkina.

0 0
možnosti