Diskuze

Karolína Plíšková zdolala Muguruzaovou a v Indian Wells je v semifinále

Česká tenistka Karolína Plíšková postoupila na turnaji v Indian Wells už do semifinále. Třetí nasazená hráčka zdolala Garbiňe Muguruzaovou ze Španělska 7:6, 7:6 a čeká ji Ruska Kuzněcovová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Venus Williams - Elena Vesnina :-(

0 0
možnosti
MC

Jako vždy skromná Karča!!!!

1 0
možnosti
MC

Mladenovic je fakt mašina. Bolí mi z toho u srdce.

3 2
možnosti
MC

V sucasnosti po prehranem TB remiz. To ma zabolelo. Ty jsi mi jeste Dalibore nezjistil co je te Venus. Hrá famozne.

0 1
možnosti
MC

Carolinka dobrsze grasz. Mladenovic a Vesnina dnes končí. Ať si jdou do podřadné čtyřhry. Ve dvouhře nejsu žádané a jsu obě ošklivé!

1 2
možnosti

Sen mnoha fantů K.Plíškové je aby se stala 1.hráčkou světového žebříčku. Dnešní zápas s Muguruzaovou však ukázal,že Plíšková má hodně,hodně daleko do této pozice. Dokonce se domnívám, že hraje podobně jako Kvitová. Nálada se mění z aktivní na neaktivní a dokonce dnes nám ukázala jak je v myšlení a reakci někdy velmi pomalá. Přál bych jí úspěchy ale ona sama se od nich tak nějak distancuje sama. Ale toje její věc ,necht si hraje jak chce. Dokonce mě ohromil její trenér Kotýza, když jí radil jak hrát. Domnívám se, že já bych měl asi plodnější rady. Jak se říká, vrána k vráně sedá a to je případ našich tenistek jak Kvitové tak Plíškové. Asi i proto mají stejný postoj k tenisu. Ale zda mám pravdu, ukáží další zápasy.

0 4
možnosti
MC

Kotyza nemuze ji radit jinac jak radivaval Kvitove. Podivejte Caroline. Vratila se k tatikovi a jak se dari. Dobrze grasz!!!!

1 1
možnosti

Škoda. Finále Garbiñcita - Carolinka by bylo hezčí :-PV;-)

1 5
možnosti

"Proti ní se vždy cítím dobře..." To musí Muguruzaovou pěkně štvát. Ona opravdu nehrála špatně a minimálně set si zasloužila. Karolíně nešlo první podání, šance tam byla...;-)V[>-]R^

5 0
možnosti
MC

Jako Berdych- Andersson temer. Nevim, nevim jak by to dopadlo jit do tretiho setu. V klicovych chvilich Karce odeslo podani, byla nervozni. Pricitam to Kotyzovi. Nema ji co dat. S Vankem mela lepsi hlavu, on jen v hledisti sedi a hloupe se usmiva. Z Karci je jakasi samostatna jednotka. Co je na ni vyborne je jak se diky dlouhym rukam natahne a vrati zdanlive uz ztraceny mic. Tim souperku donuti k uderu a ne zridka jde micek do site nebo za zakladni lajnu. Takze zakladem je pracovat na hlave. SF obhajila tak ok? Ale jo, jen Kuznetsova je naprosto hratelnou souperkou. Dnes shlednu jen CF Wozniacki- Mladenovic od 19 a Cuevase s Careno Bustou po nich. Cuevas i Careno sebevedomi ziskali na antuce na jihoamerickych kurtech, ale ze si ho prenesou do tak prestizniho podniku Masters 1000, ktere i na betonu? Kroutim hlavou. Ta antuka vsak tam nebyla taka s velkym nanosem, uz pripominala beton. Zvlast ta v Rio.

2 15
možnosti
JK

Nishioka potrápil i Wawrinku.

4 0
možnosti