Diskuze

Troicki, tenista ze stínu. Ze srbského daviscupového žolíka je teď hrdina

Jeho bekhendový prohoz ukončil vše. Beograd Arena vybuchla. A mohl za to on. Viktor Troicki. Hráč ze stínu Djokoviče i Tipsareviče, teď však národní hrdina. Ten, kdo dobyl pro Srbsko poprvé "salátovou mísu".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Ronaldinho_

7. 12. 2010 11:28
Srbští tenisté

To je ale legrace, když nyní mají všichni srbští tenisté hrající v Davisově poháru stejný účes jako chorvatské koleno Ljubičič; tomu jsem také přál, aby společně se svojí rodnou zemí, Chorvatskem, postoupil daleko, ale jako obvykle zklamal.

Abych byl upřímný, tak mně tento tenista značně připomíná Tomáše Julínka, bývalého ministra zdravotnictví. To ale nic nemění na faktu, že ačkoliv chorvatské koleno vypadá jako Fantomas, tenis hraje na výborné úrovni. Problémem je však to, že nějaký solidní výsledek dokáže zahrát jedno či dvakrát do roka. :-)

0 0
možnosti
PC

pajkyn

7. 12. 2010 15:38
Re: Srbští tenisté

To je sice moc pěkné povidani, má vsak jednu vadu. Ljubičić, ač Chorvat jako repa, se narodil v Banja Luce, v současném administrativním centru Republiky srbske,jednoho z entite´tskýh útvarů na území Bosny a Hercegoviny\. V současnosti se jedná asi o nejvznamnějšího sportovce, který se v tomto krásném městě na řece Vrbas narodil.

0 0
možnosti