Diskuze

Šarapovová neměla šanci. Ve finále Wimbledonu je Serena Williamsová

Zase nic. Američanka Serena Williamsová ve wimbledonském semifinále snadno odstavila z cesty Marii Šarapovovou 6:2, 6:4. Ruska současnou světovou jedničku neporazila 11 let! O titul z londýnského grandslamu se Serena W. utká se Španělkou Garbiňe Muguruzaovou, která zdolala Agnieszku Radwaňskou z Polska 6:2, 3:6, 6:3. Jedna z žen naváže na Petru Kvitovou, loňskou šampionku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skoda, samozrejme Serena jsi to zaslouzi, protoze souperky prevysuje o tridu, pro ni je to pekna odmena, skoda je to pro divaka, protoze vi, ze Serena souperku proste rozdrti a divak tak trosku prijde o dramaticky a zajimavy souboj....:-P

0 0
možnosti

Je to jedna z mala pracujicich cernejch ve Statech co odvadej dane.Jinak jsem rasista

0 0
možnosti

Šarapatka,jestli takhle heká i v posteli,tak to musí býti radost.

1 0
možnosti

Kdo by taky měl šanci, proti přeoperovanýmu kulturistovi bejvalýmu, tam mu to nevyšlo, tak se dal na ženskej tenis...

1 5
možnosti

tak ta muzatka to zas vyhraje. otres. maria zklamala, veril jsem ze pote, co to tomu sestricka nechala za babku, azarenko to nedotahla, a watson nezkolabovala psychicky, ji da. ale nestalo se. nemuzu si pomoco, ale toto monstrum se vymyka vsim co jde pojmu tenistka.

4 5
možnosti

Mě to tak štve ani nevíte jak.Věřil sem ty Rusce,ale nakonec byla nejslabší protivnici. Není náhoda že ji 11 let neporazila.

1 0
možnosti

To je zajímavé, jak jsou tady běžné urážky Sereny ohledně udajného pochybného pohlaví. Těmto jedincům hrozí max. minusy. Běda, když si ale někdo dovolí "sáhnout" na české hvězdy Sáblíkovou a Špotákovou s jejich oproti Sereně mužskými křivkami. To je pak hned přinejmenším idiot.

3 1
možnosti

Idioti jsou jak ti, kteří uráží Sáblíkovou  a Špotákovou, i ti, kteří se navážejí do Sereny a její sestry. A nejhorší je, že si někteří i myslí, že jsou vtipní.

4 0
možnosti

Teď sem dokoukal CF Garbine a musím říct že oproti dnešku měla těžší zápas ač to bylo na sety 2-0.Dnes ve druhém setu Agu vrátila zbytečně do zápasu a posadila jak se říká na koně. A k Fandovi?Počínaje zitrkem už bude dávat jen záznamy a dokonce s nimi na nás machrovat celý příští týden. Musím se omluvit když sem tu nadšeně psal že Nova udělá pro fanoušky Wimbledon lepší než ČT RG.Ani náhodou tomu tak není, panbuh záplat za streamy!Nejlepší z ESPN

2 0
možnosti

No - podle mne všechny ty tenistky momentálně hrajou blbě, takže je obrovská škoda, že Petra nemá hlavu v pořádku. Letos to podle mne na titul je nejsnažší za posledních 5 let.

2 1
možnosti

Jsou sprosté, že nenechaly Petru vyhrát.

1 0
možnosti
Foto

Pěkný den, Štyby vyhrál a Mařena Hekna Vřískavá, čáry se bojící je venku!!!

9 2
možnosti

V tobě je velký kus vesmíru!

5 0
možnosti