Diskuze

Cibulková odvrátila tři mečboly a v Miami postoupila do semifinále

Poprvé v kariéře se slovenská tenistka Dominika Cibulková dostane do elitní desítky žebříčku WTA. Pomohl jí k tomu postup do semifinále turnaje v Miami, kde ve čtvrtfinálovém souboji s Agnieszkou Radwaňskou odvrátila tři mečboly a zvítězila 3:6, 7:6, 6:3.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lehce offtopic: Na padesátce v Croissy je Kateřina Siniaková už v semifinále, takže nahradí body za loňský postup z kvalifikace v Miami. V semi se utká s vítězkou utkání Renata Voráčová-Myrtille Georges. Na druhé straně pavouka postoupila po semifinále kvalifikantka Tereza Smitková, která vede nad Italkou Brianti 6:3, 6:3 a výhra by ji měla poslat na hranu první dvoustovky.

0 0
možnosti
RN

V kolik hodin dnes hraje Tomáš Berdych?

Díky.

0 0
možnosti
JP
AS

Že se splete rozhodčí je pochopitelné, ale Djokovič dobře věděl, co udělal a místo toho si hraje na blbce. Jímž se taky po včerejšku stal. Celý vtip je totž v tom, že odehrál míček, který se ještě nacházel na polovině soupeře.

5 0
možnosti
JH

Téda, Nišikori zdolal rozjetého Federera? Sice jsem ten zápas neviděla, ale naši se mají v Japonsku na co "těšit".

0 0
možnosti
LB

Teď jsem to chtěl napsat, Nishikori má po zranění formu, jak zvon... :-P  Jestli zvládne oba singly i debla, tak to bude těžké

1 0
možnosti
VK

Skoda. Snad ji skoli Li Na

2 14
možnosti
AM

na cibulky zapas se nedalo divat, opravdovy nervak, vcetne hekani, zacatecnickych chyb, kvitka a cibulka by mely hrat proti sobe, nekdy, doufam../

0 6
možnosti

Od loňského Wimbledonu hrál Murray počtvrté s hráčem světové desítky a počtvrté prohrál (Berdych, Wawrinka, Federer, Djokovič).

0 0
možnosti
KV

K81a17r33e30l 48V27a12l24i63š

26. 3. 2014 23:08

Bravo, fandím jí. R^

9 2
možnosti