Diskuze

Krejčíková se posunula na páté místo žebříčku, jde přes Ósakaovou a Keninovou

Barbora Krejčíková se posunula ve světovém žebříčku tenistek na páté místo a o dvě příčky vylepšila své kariérní maximum. Česká jednička Karolína Plíšková zůstala třetí. Ani jedna z hráček nebude ze zdravotních důvodů startovat tento týden na turnaji WTA v Ostravě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Fandím. Skromná, pracovitá.

3 0
možnosti

Žebříček WTA funguje od roku 1975 a nikdy jsme na tom nebyli - co se týče TOP10 - líp! Sice už pár týdnů byly v desítce společně Kvitová, Plíšková a Šafářová, ale 3., 5. a 10. místo - to tu ještě nebylo! [>-]:-)

Pravda - nebýt covidového rankingu sahajícího až do roku 2019, Peťula už v top není - na to se ovšem historie neptá :-).

3 0
možnosti

Á, tak trošku kecám ;-D... 17. srpna 2015 byly ty tři holky současně na 4., 6. a 7. místě - tedy ještě o krapet lepší součet R^.

1 0
možnosti
KK

A proto Idnes zveřejňuje nějaký starý žebříček WTA kde je sedmá.

0 0
možnosti
TK

Neuvěřitelné. Nevím, jestli měla někdy nějaká tenistka takhle raketový posun žebříčkem během jediné sezóny, klobouček.:-) Možná by teď měla Barbora odpočívat skoro až do Turnaje mistryň, ať tam má dost sil na singla i debla.[>-]

4 0
možnosti
MS

Pokud myslíte posun z druhé stovky žebříčku do TOP 10, tak něco podobného se povedlo před dvěma roky Biance Andreescu, která ještě na Australian Open hrála kvalifalikaci a na konci roku Turnaj Mistryň. Jinak v takto lehce pozdějším tenisovém věku udělala překvapivý skok z pozice průměrné ITF hračky do širší světové špičky třeba Johanna Konta.

0 0
možnosti