Diskuze

Koukalová v Istanbulu uspěla, Veselý v Hamburku vypadl v prvním kole

Česká tenistka Klára Koukalová zvládla vstup do turnaje v Istanbulu. Třetí nasazená hráčka porazila na tvrdém povrchu Chorvatku Donnu Vekičovou 4:6, 6:0, 6:4. Jiří Veselý naopak skončil na turnaji v Hamburku hned po prvním kole. Na německé antuce nestačil na Dominika Thiema z Rakouska, kterému podlehl 5:7, 0:6.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sledovat zapas Koukalove bylo prave martyrium. Jednak jeji permanentne otraveny oblicej, jednak výkyvy ve hre.. plac po prohrane x-te hre za sebou.. Nebyt tam ten jeji trenér, tak jede dneska domu. Vyhral to především dneska on.

2 0
možnosti
JV

Faktorů několik..Přechod z trávy na antuku..Je mladý a má ještě neustálenou výkonnost..Pokles formy..Vyskytl se tu hlas, že se nikdy nedostane do desítky..11. či 12. nebo o pár míst hůře by bylo špatné?

1 0
možnosti

Nesmysl turnaje hral a hraje challengery uz moc nehral, nedělejte to z toho vic. Proste evidentne nema formu ted, videl jsem prvni set, byl vyrovnanej, jen se proste vyhazoval nemel tu jistotu jako rakusak. Ten mel nedavno taky krizi kratsi...;-O

0 0
možnosti
MJ

Tohle je náš tenisový talent? Narazil jsem na ten zápas na satelitu za stavu 2:2. To byla katastrofa. Stejně starý (mladý) Rakušan se v prvním setu trápil na podání, první podání měl pod 35% oproti 75% u Veselého. Přesto vyhrál 7:5. Pak se rozpodával, zlepšil se i v proměňování brejkbolů a za chvíli bylo dobojováno. :-P

1 4
možnosti
OM

Tak stane se. Hrál jste někdy tenis?

0 0
možnosti
JD

J41o34s41e25f 17D97a30n33ě87k

14. 7. 2014 15:12

Podle kolika zápasů tak usuzujete? Věřím, že ne jen podle tohohle jednoho?

1 0
možnosti
MV

Tady se vždycky hodnotí podle jednoho zápasu. Třeba Rosol letos vyhrál challanger, ve Wimbledonu potrápil Nadala, teďka prohrál ve finále ATP turnaje, ale až někdy vypadne v 1. kole, tak to bude zase pan Ochotský co furt prohrává a nikdy nic nevyhraje. To už je klasika.

5 0
možnosti
Foto

Nechci být špatným prorokem, ale Veselý se podle mě nikdy nedostane do TOP 10!

Kdo viděl zápas mi musí dát za pravdu, že v prvním setu měl Veselý v každém soupeřově gamu obrovské šance, jak vzít soupeřovi podání, vždyť Thiem měl v prvním setu pouze 30% úspěšnost prvního podání v kurtu

(10 z 33 všech podání).

Veselý, ale ani při svém podání nějak neoslňoval, chyběl mi tam důraz a agresivita, míčky Thiemovi vracel hodně špatně s vysokým odskokem, což dokázal Rakušan trestat. Veselý měl už před rokem kašlat na nějaké challengery a

zkoušet aspoň kvalifikace do hlavních turnajů, přeci jen, teď se teprve ukazuje, jak markantní rozdíl je hrát turnaj kategorie challenger oproti ATP Tour!

1 2
možnosti
MJ

Ano. Pamatuji si, jak nedávno na challengeru v Praze hrál Veselý finále proti Rosolovi, a to bych řekl, že hrál líp než dneska.

2 0
možnosti