Diskuze

Strýcová a Allertová postoupily v Lucemburku, Plíšková v Moskvě

Barboře Strýcové to na tenisovém turnaji v Lucemburku jde. Loni zde postoupila do finále, letos coby sedmá nasazená porazila v prvním kole Belgičanku Yaninu Wickmayerovou 6:4, 6:2. Dařilo se i Denise Allertové, která přehrála Janu Čepelovou ze Slovenska 6:3, 4:6, 6:1. Karolína Plíšková udolala v 1. kole v Moskvě Rumunku Alexandru Dulgheruovou 6:4, 5:7, 7:6 (9:7).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostá klasika. Lucka za stavu 1:1 ve třetím zdrhne z brejkbolů, Pavljučenkova se nechá ošetřovat, pak prsk, udrží čistou hrou, vzápětí brejkne ku 15 a čistou hrou udrží. Tohle se kamarádce nedělá;-€

0 0
možnosti

Lucka téměř zázračně ožívá! Druhý set otočila ze 2:5 na 7:6!

0 0
možnosti
HU
PV

P84e83t91r 76V72r21a85n18i27k

21. 10. 2015 11:09

Prohrala prvni 6-1. Ty navraty po nemocich a bez dostatecne pripravy nejsou jednoduche. No, dokud neprohraje posledni balonek, je stale ve hre.

0 0
možnosti

Soupeřka, na kterou Lucka neumí, soupeřka ve formě, Lucka po delší absenci. No a podle toho to vypadá.

0 0
možnosti

Karolína bohužel hraje pasivně. Bez pomoci trenéra působí bezradně. Těžko se vypořádává s tlakem. Přestože měla v zápase 2x rozhodující brejk, vzápětí o podání přišla. Nakonec vyhrála se štěstím. Pokud nezlepší servis, nezačne více rískovat a chodit si pro body na síť, tak s první kvalitní soupeřkou skončí její účinkování na tomto turnaji:-/

2 0
možnosti
MC

Poslední věta- doslova bohužel sedí i na Toma

0 0
možnosti
MC

Suarez též nedoservirovala 5-5

0 0
možnosti
LK

A co jako, to, že se natrápila s 58.hráčkou světa není nic zavrženíhodného. Jako 58.světa musí mít své kvality a to, že předchozí zápasy prohrála, neznamená, že hrála špatně. Její soupeřky mohly zkrátka hrát líp, což není neobvyklé.

0 0
možnosti

Takže jsi ten zápas prostě neviděl. Mimochodem, ty soupeřky, se kterými Dulgheru prohrála, byly například Teliana Pereira, Aliaksandra Sasnovich, Maryna Zanevska, Magda Linette nebo Jana Čepelová. Jediná, kterou porazila, Stephanie Vogt, v těch 8 prohraných zápasech uhrála pouhé 2 sety.

1 0
možnosti

Tak za vydatné pomoci soupeřky to Karolína vydřela. Ale vypadala, že je úplně hotová. Závěr byl ale nádherný, když si Dulgheru myslela, že má mečbol, neslyšela, že hlavní rozhodčí opravila za stavu 7:7 čárovou a divila se, proč jde Karolína k síti;-D

3 0
možnosti
MC

Kde si to dokoukal?Sotva začala Cibule nak stream vypadl,zasek se.Musel sem na tenisportal

0 0
možnosti
MC

Nakonec 9-7 TB z pohledu Karolíny

0 0
možnosti
LK

Jakmile se nedaří, tak hned se tu zase sesype kritiky na danou hráčku. A když se daří, tak vychvalují do nebes a jsou největšími fanoušky dané hráčky. Štve mě pokrytectví některých.

1 3
možnosti

Vidím tady 3 příspěvky, všechny komentují dnešní zápas. Proti naprosto tragické Dulgheru, která prohrála 8 z 9 zápasů, Karolína měla set a brejk k dobru, ve třetím setu dokonce dva brejky. Takže svoje pokrytectví si strč za klobouk.

2 0
možnosti