Diskuze

Laver Cup zahájí zápas Čiliče s Tiafoem, Berdycha čeká debl s Nadalem

Hned první den tenisového Laver Cupu se čeští fanoušci mohou těšit na velmi atraktivní zápas. V posledním utkání dne nastoupí Tomáš Berdych spolu s Rafaelem Nadalem do čtyřhry proti Nicku Kyrgiosovi a Jacku Sockovi. Premiérový ročník hvězdami nabité akce odstartuje ve 13 hodin zápas Marina Čiliče s Francesem Tiafoem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KW

Negativni prispevky jsou pouze ukazkou malosti jejich pisatelu.

2 0
možnosti
Foto

Fakt nejtemnejsi kurt. Baterky s sebou!

0 0
možnosti
FL

F43i68l53i10p 19L96o30u39k48a

21. 9. 2017 17:32

Vždyť to není ani v kalendáři ATP World Tour. Nářky, že jde o exhibici, jsou tedy zcela oprávněné.

3 3
možnosti
JV

J64a19n 40V52e36r62n72e17r

21. 9. 2017 16:18

Opravdu nechápu celý ten humbuk kolem nějaké exhibice, kterých je na světě do roka plno. Doufám aspoň, že ty peníze z toho půjdou na něco potřebného.

4 8
možnosti
VH

Cilic - Tiafoe ..to je fakt galaktickej úvodní zápas...a pak v akci ztroskotanec Berdych - navrhoval bych to cely přejmenovat na Lavor Cup

4 11
možnosti
KK

Jo, jo, ztroskotanec, který šest let po sobě končil sezónu v TOP SEVEN

4 0
možnosti
MM

Rafa,je velice skromny poslusny a tak pokud to tak ma byt, bude hrat.Myslim,ze pana Berdycha nikdo moc na okruhu nemusi,vetsina co jsme si to zaplatili asi chceme videt Ty ostatni ze svetove spicky,kteri sem nejezdi kazdy den.Skoda,ze neni Del Potro a ostatni.

2 3
možnosti
PO

Ano, jasné... Tvrdím, že je to fakt, na jeho dokázání nic nedodám a ještě napadnu oponenta, že se nezajímá o tenis. Jo, takhle přece vypadá diskuse na úrovni, že ano.

Když já něco tvrdím, já to mám dokázat. Tak to chodí, víte? Zatím tady akorát plácáte do větru.

2 0
možnosti
PO

měla být reakce

0 0
možnosti
JC
MZ

Tiafoe nebyl na letosnim US Openu daleko od toho, aby vyradil Federera. Urcite jeden z velkych talentu svetoveho tenisu, ikdyz Del Potra ve vyberu Sveta bohuzel plnohodnotne nenahradi ...

8 0
možnosti
RV

Na to kolik stojí lístky, tak nic moc obsazení. Ano jsou tu Nadal a Federer, ale zbytek už je druhá liga, co si budeme povídat.

0 20
možnosti
MF
JV

škoda že hraje s Rafou debla Berdych.

0 6
možnosti
KB

Protoze ve 3 deblech musi nastoupit min.4 ruzni hraci, tipuju, ze v nedeli jako posledni mac odehraje Rafa spolu s Rogerem.

7 0
možnosti