Diskuze

Jak vylepšit image Krymu? Rusové z něj chtějí udělat tenisové centrum

Rusové mají nový plán, jak vylepšit image Krymu. Poloostrov, který se před rokem po kontroverzním referendu „připojil“ k Ruské federaci, by se měl stát tréninkovou tenisovou základnou pro rozvoj nových talentů. Podle šéfa ruského tenisu Šamila Tarpiščeva nabízí Krym ideální podmínky - a jeho plán by mohl poloostrovu vtisknout novou tvář.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

To je dobrý, tak až se všichni místní důchodci vrátí z dovolené v austrálii, kde loví klokany, tak si budou moci zajít pinknout. :-PR^

0 0
možnosti
ON

O12t41o 96N64o73v33ý

17. 1. 2015 6:39

Tarpiščev by na slavnostní otevření mohl pozvat bratry Williamsovy ...

1 0
možnosti
JF

Jo tak oni ten Krym ukradli, protože nemají kde postavit kurty?

3 0
možnosti
ZV

To jako když ukradnu sousedovi pozemek a udělám z něj tenisovej kurt, tak  už nejni kradenej ?

2 0
možnosti
RK

Ať si tam dělá co chce. Je zajímavé že když se bavím a opravdu nezaujatým ukrajincem tak mi potvrdí že Krym není pro Rusko žádná výhra. Chudá udajně až na některá pobřeží a pár hotelů nezajímavá zem kde pomalu opět mimo pár památek nic není. Jenom se to tam prý musí dotovat. Ale zřejmě vlastnit pár "metrů hroudy" je třeba důležitější než mít rozum. Nevím nežiji tam a opravdu za to jsem velice rád.

2 0
možnosti
TN

Sevastopol je výhra. Strategický přístav, bez kterého by Rusko nemělo kam zakotvit středomořskou flotilu. Proto to všechno.

0 0
možnosti
KN

To je ujetý tvrzení novinářů: Krym - tenisový centrum. Krym blížící se velikostí velikosti států jako ČR :-). Takže, když tady máte tenisové centrum V Praze na Štvanici, v Prostějově nebo Sparta v Praze 6 a mnoho dalších, tak jsou Čechy taky tenisové centrum nebo dokonce několikanásobné tenisové centrum :-).

8 0
možnosti
PN

P30e75t63r 53N43ě16m74e67c

16. 1. 2015 10:42

Už vidím ty davy tenistu směřující na Krym :(

8 0
možnosti
ZB

Ruský tenis nezažívá dobré časy? To jako vážně? 7 tenistek ve stovce a 3 tennisti jsou málo? Je fakt, že občas mělo Rusko někoho v mužích výš, ale Maria je 2. na světě. V každém případě je to spíš nadprůměrná situace než podprůměrná v kontextu historie...

1 5
možnosti
JM

No když to srovnáte s Českem. Které je x-krát menší

6 0
možnosti