Diskuze

Slovensko posedla tenisová mánie

Nad kurtem vytryskl gejzír slovenské tenisové hrdosti. Hromy fanouškovské přízně divě bily, burácely halou. Slováci v semifinále Davis Cupu porazili Argentinu 4:1 a postoupili až do finále přeslavné soutěže. Lavina příznivců oblečených do bílých triček se slovenským národním znakem na hrudi aplaudovala: "Domino, Domino!"
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

knowshit

27. 9. 2005 9:22
Česká mentalita
Připadá mi, že většina Čechů jsou totální zabedněnci! Proč by to nemohli Slováci přirovnávat k finále MS ve fotbale? Tensi je jeden z nejrozšířenějších sportů (společně s fotbalem) a proto si mylsím, že to srovnatelné je. V celosvětovém měřítku je to mnohem víc, než finále MS v hokeji (a to mě hokej baví víc než tenis)!!! Prostě tady pár blbcům vadí, že tam jsou Slováci a ne Češi. Kdyby tam postoupil nás DC tým, tak se tady budete rozplývat, jak je to obrovský úspěch. Přeju Slovákům hodně šťěstí (to je protřeba vždy) i ve finále!!!!!
0 0
možnosti

boss75

27. 9. 2005 9:28
Re: Česká mentalita
davam pred tebou klobuk dolu, kvoli takymto ludom je mi niekedy luto, ze sme sa rozdelili... vsetko dobre :)
0 0
možnosti

wyx

27. 9. 2005 10:44
Re: Re: Česká mentalita
jo a ted neco ja jezdim k vam /sr/ pravidelne a muzu ti rict ze se citim velmi dobre...a kdo neveri at tam bezi
0 0
možnosti

nalpak73

27. 9. 2005 9:55
Re: Česká mentalita
Samozřejmě, že je tenis co do masovosti srovnatelný s fotbalem na tom se shodneme a dokonce se shodneme na tom že to slovákům přeji. S čím ale nemohu souhlasit je to že se DC dá srovnat S MS ve fotbale. Už jen to že je to individuální sport a prestiž DC poslední dobou upadá i když příští rok návratem Federer jeho cena stoupne. Právě hráči jako on dělají tenis tenisem a ne nějáký Mikulášský turnaj měsíc po sezóně....
0 0
možnosti

Marek _Mental

27. 9. 2005 11:46
Re: Re: Česká mentalita
Nemáš pravdu, Nalpaku, a dost mne to u tebe mrzí, bo vím, že tenis máš rád a hodně ho sleduješ.. Tenis se masovostí s fotbalem opravdu NEDÁ srovnávat.. Tenis potřebuje kurt, výbavu, hodně prostoru, fotbal se hraje na ulici třeba i s míčem uplácaným ze starých hadrů.. V chudších zemích (a těch je na světě většina) je to jasná volba.. 
0 0
možnosti