Diskuze

Serenu láká fedcupová soutěž i v příštím roce. Změří síly s Češkami?

Obhajoba fedcupového triumfu může přinést českým tenistkám do cesty velkou výzvu. Americký tým chce totiž i v příští sezoně posílit Serena Williamsová - a české tenistky můžou na tým USA narazit v semifinále týmové soutěže. Pravda, ta situace vyžaduje jedno "pokud".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Olympiádu plánují. O tom veřejně Serena mluvila. Minimálně čtyřhru (Např. Roger Federer také se svojí účastí na olympiádě za 4 roky počítá). Ale myslím samozřejmě minulost. Podívejte se prosím, kolik zápasů sestry Williamsovy odehrály ve Fed Cupu v uplynulých deseti letech! Petra Kvitová za 2 roky odehrála víc zápasů, než Serena za celou svojí kariéru!!

1 0
možnosti

Wiliamsky by se měly stydět, že hrajou Fed Cup, jenom kvůli svýmu vlastnímu prospěchu tj. kvůli olympiádě! Že by letos změna? Vídím to následovně: Nejdřív Petra porazí Serenu, potom Lucka Venus. Na čtyřhru nahonec ani nedojde. Ještě by mě zajímalo, proč je Venus taková štíhlá, zatímco její sestra Serena taková kobyla...[>-]

0 3
možnosti
Foto

No, myslíte jako, že už teď plánujou olympiádu v roce 2016? ;-)A myslíte že v té době bude aspoň jedna z nich ještě vůbec ve špičce? No, nedá se to vyloučit, ale je to spíš nepravděpodobné...

1 0
možnosti
JK

J46i10ř63í 18K59v57ě63š

7. 12. 2012 13:01

Velka výzva naše děvčata čeká určitě. Australanky by v prvním kole dát měly, ony sice mají hvězdnou Samanthu Stosurovou, ale to je v zásadě asi tak všechno. Ale v druhém kole buď venku USA nebo venku Itálie. Těžší soupeře těžko hledat..

6 0
možnosti
RH

Chtělo by to test na pohlaví. Postavu má jako Šebrle

0 8
možnosti
Foto

Tak to určitě ne...Rv

2 0
možnosti