Diskuze

Samprasovi už se raději fandí i v 1. kole

Kde jsou ty časy, kdy Pete Sampras hladce porážel všechny své soupeře a sbíral jeden turnajový titul za druhým. Fanoušci ho obvykle začali sledovat až ve finálových kolech, protože postup přes níže nasazené soupeře byl pro Američana zkrátka rutinou. Ty časy se změnily. Hrající legenda sice na letošním US Open říká: "Myslím tady vysoko, cítím se jako jeden z favoritů." Výsledky mluví jinak.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lada

29. 8. 2001 8:58
Ještě jim všem ukáže...
Petovi věřím, sleduju jeho zápasy téměř pravidelně a jeho herní projev se stále zlepšuje...Ne že by mu to někdy předtím nešlo, ale spíš polevil.Mám pocit,že forma se mu vrací.Moc bych mu přál úspěch.Jako jeden z mála současných hráčů hraje "opravdu" tenis.Údery nádherně provedeně - od podání až po stop-volej.Pete, vrať se a vyhraj!!!
0 0
možnosti

xixao

30. 8. 2001 9:28
Re: Ještě jim všem ukáže...
To, jestli všem ještě ukáže, záleží na tom, jak bude podávat. S perfektním podáním může vždy dojít do tiebreaku a doufat, že alespoň prolomí jedno soupeřovo podání (to se mimochodem stalo včera). To, proč teď prohrává (před rokem se Safinem, letos s Martinem a Federerem - vše na grandslamech) má co dělat z jeho celkovou hrou na kurtu. Když totiž nedá vítězný servis, pak se hraje a rozhodují maličkosti. Někdy se mi zdá, že hraje víc efektně než efektivně (viz zápas s Federerem, kdy celkem jednoduchý míček poslal bombou do sítě a možná to rozhodlo o výsledku zápasu). Na druhou stranu ta jeho "riskantní" hra je jedinečná a je zajímavá (proto jeho zápasy taky sleduji pravidelně). Doporučuji Samprasovi, aby se rozpomněl na tenisový projev, který předvedl v zápasem se Safinem na Masters minulý rok. Tam více předváděl efektivní hru ...
0 0
možnosti