Diskuze

Nadal si v týmu se Samprasem nezahraje, ze soutěže IPTL se omluvil

Čtrnáctinásobný grandslamový vítěz Rafael Nadal se omluvil z nového lukrativního projektu International Premier Tennis League. Organizátoři na twitteru uvedli, že španělský tenista se soutěže nezúčastní kvůli zdravotním problémům. Místo něj získali Švýcara Rogera Federera.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KZ

K91a90r43e45l 69Z35e23m79a81n

22. 9. 2014 20:56

Proč hned takové emoce a řeči o náročném programu? Na náročný program a příliš práce si dnes stěžuje kdejaký jouda makající za dvacet hrubého, ale jak je šance na nějaký ten melouch nebo přesčásek, tak do toho jde. Ony totiž peníze nesmrdí a ti tenisté mají šanci si je vydělat tím, co je baví a co mohou do nějakých pětatřiceti dělat (a pak hotovo). A vzhledem k tomu, že to hraje komplet mužská špička, to bude projekt, který má hlavu a patu a nebo se jim minimálně vyplatí.

1 0
možnosti

Nejde o náročný program, spíš o to, že ze sportovního hlediska je to totální nesmysl. Jakýsi komerční hybrid mezi Davis Cupem. FedCupem, Hopmanovým pohárem a Turnajem mistrů, ovšem bez logicky vytvořených týmů (co mají ti tenisté společného a co mají společného s těmi zeměmi?) a s naprosto netenisovými pravidly (jeden set bez výhod...). Představte si, že by někdo dal dohromady X (byť špičkových) fotbalistů, kteří spolu nikdy nehráli, postavil by z nich tým nazvaný třeba Sierra Leone a pak proti nim postavil jiný obdobně uměle vytvořený tým nazvaný třeba Tuvalu. Měl by takový zápas smysl?

0 0
možnosti

No, kdo se tohodle účastní, měl by už navždy mlčet o náročném program. Je to jen o prioritách

0 0
možnosti
LH

Tak těžký program. A pak jdou a budou hrát takovouhle pitomost. Nechápu. Do toho Indie!

0 0
možnosti
PV

Tak za ty penize.. jestli si daji jeden set bez vyhod a dostanou za to penez jak za vyhru na Wimbledonu, tak tam holt vsichni bezi.. ale saskarna  to bude neskutecna

0 0
možnosti
ŠŠ

Ať si pak nestěžují, že mají těžký program a nemají kdy odpočívat...

4 0
možnosti
Foto

Co to je za klauni? (myslím tím ten "turnaj")

3 0
možnosti
MV

M54a69r32e54k 17V76o42k67á42l

22. 9. 2014 13:29

"Osmadvacetiletý Nadal měl být ve čtyřčlenné mezinárodní soutěži IPTL oporou týmu Indie, v němž by se sešel například s Američanem Petem Samprasem, dalším čtrnáctinásobným grandslamovým šampionem."  .. panebože a to vymyslel KDO ?? Nemohli nastoupit rovnou třeba za Antarktidu ??

7 0
možnosti
PN

To neřeš. Tady už nejde o sport, ale jen o peníze (takže ani tým Antarktidy není nereálný).

1 0
možnosti