Diskuze

Nehroutím se. Pár proher muselo přijít, říká kometa Vondroušová

Řítí se kupředu kolikrát tak rychle, že se vůbec nezdráhá vyslovit: „Asi to někdy muselo přijít.“ Co? Markéta Vondroušová, čerstvě osmnáctiletá tenisová hvězdička roku 2017, padla v posledních třech duelech. Po 1. kole v Birminghamu i v kvalifikaci v Eastbourne a v 1. kole Wimbledonu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Já ji taky žeru. Vidět ji v Praze na turnaji International byl fakt zážitek. Není nad to sledovat stoupání žebříčkem. Když je už někdo nahoře a nemá se kam posouvat, ztrácí to své kouzlo.

0 0
možnosti
JM

Na tuhle dívku je radost koukat. Věřím, že jí to nasazení vydrží.

0 0
možnosti
JS

Hlavně aby vydrželo zdraví, pak věřím, že se časem prosadí - všechno tomu nasvědčuje.

0 0
možnosti
PD

Hlavně by neměla číst žádné články o sobě a nechat si do kariéry kafrat od vyčůraných přísavek všeho druhu. Jedinou výjimkou je rozhovor s Hřebcem, který všechno pro ni důležité řekl a bez obalu pojmenoval.

7 0
možnosti
TB

Vsak ano, ty ji upozorni kde ji bota tlaci a vic pridat. Prohrat vsak s Cinankou Peng jako ve Wimbledonu to nebyla zadna ostuda. Rad bych ji videl na americkych betonech. At si zkusi to s cim se bude prat spicka. Mimochodem Pliskova v Torontu bude obhajovat 105 bodu a ve hre tam 900. Mohla by tam ziskat,pocitejme li ze obhajit Cincinati a USO bude velice slozite. Skoro jako na jare vyhrat IW a Miami.

6 0
možnosti
MC

Vondrousova hrá v Praze pristi tyden. Tam je povinnost vyhrat a pak se muzeme bavit dal kam jezdit. Uz to dnes zacina tenisova CF. Tenhle den mam v svete tenis nejradsi. K videni jeste dost utkani. Nu dnes na ATP Vesely, WTA Martincova. Zvlast pro Martincovou uspech, preju ji , vlastne obema, i to zitrejsi SF. Pro Veselyho by bylo i to hratelne. Velke ryby Fognini a Goffin jsou v druhe polovine. Jinac tedy soustredit pozornost na turnaje nizsi. Poznan uz zacal sve CF Kolar. Ten vyradil mimochodem nasazenou jednicku Nora Ruuda. Zprava tu zel o tom chybala. Treba se mu bleskne na lepsi casy. Posledni info pro tuto chvili. Sasu bude trenat Juan Carlos Ferrero. Byvaly hrac cislo jedna, vitez FO 2003

2 1
možnosti