Diskuze

Chybí mi vnitřní sebedůvěra. Ale věřím, že se to otočí, říká Kvitová

Semifinále na Roland Garros neobhájila, ve třetím kole prohrála s Američankou Jamie Hamptonovou. "Že tady hraju třetí kolo, pro mě není úspěch. Nic, co by mě uspokojovalo," podotkla Petra Kvitová. A nakonec přiznala: "Chybí mi sebedůvěra." Po nevýrazných vystoupeních na antuce už vyhlíží travnatou část sezony.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Úplně mi nevyhovovalo, co na mě hrála.  ;-D;-D;-D;-D Prominte slečno Kvitová, příště se polepšíme a bude Vám to vyhovovat na míru ;-D;-D

0 1
možnosti

Kvitové, podobně jako každému českému sportovci, hodně fandím. Kvitová, pokud chce porážet soupeřky z první desítky, musí zlepšit pohyb.

0 0
možnosti

na té fotce je nějaká vousatá, nebere nějaké mužské hormony?

1 2
možnosti

J30a36n 80K75o43t90y12z31a

2. 6. 2013 15:00

Nevím, jestli zrovna sebedůvěra, ale především jí chybí mnohem lepší pohyb, a neschopnost zredukovat počet nevynucených chyb je silně zarážející...

0 3
možnosti

A myslíte, že s tím sebedůvěra nesouvisí? Psychika ovlivňuje vše.

0 0
možnosti

Pár poznámek:

- věřím, že se Petra Kvitová vrátí k výkonnosti z Wimbledonu 2011.

- trenéra Kotyzu Petra sama nevyhodí, má k němu osobní velmi přátelský vztah a jeho odchod by ji ještě víc potopil.  Do změny trenéra se tedy také nehrnou šéfové z její agentury, která se podílí na ziscích z turnajů.  Mám takový dojem, že už chtěl Kotyza skončit, někdy s ní také nejezdí na turnaje, aby mohl být doma se svou rodinou.

- shodit váhu se jednou či vícekrát Petra pokusila a změnu ve výkonnosti to nepřineslo. 

- měnit styl hry by neměla, jenom ji zpřesňovat, snižovat počet nevynucených chyb.

- měla by pracovat na zlepšení psychického stavu a angažovat odborníka - psychologa. Psychika je podle mého názoru největší problém Petry. Kotyza i něco již zmínil v rozhovoru v sobotním Sportu. - jedinou suverénkou je v současné době Serena W., možná Šarapová a Azarenka, ostatní hráčky jsou vyrovnané a rozhoduje momentální forma

2 0
možnosti

M39a39r98a 14H20o30o68k

2. 6. 2013 11:45

jj přesně... Buďme rádi, že ji máme... Tenis hraje na světě strašně moc lidí a mít někoho ve špičce jako Berdych nebo Kvitová, ale i ostatní ve světové stovce je pro tak malou zemi téměř zázrak. Ačkoliv si to neuvědomujeme a jsme všichni poblázněni hokejem, tak ten je vedle tenisu světově minoritním sportem. Hokej hraje na světě pouze 1.5 mil registrovaných hráčů, amatérsky 00nic a na úrovni ho hraje všehovšudy 7-8 zemí. Tenis hraje 75mil registrovaných a cca 300mil amatérů. A hraje se téměř ve všech zemích na světě.

3 0
možnosti

M60a48r95a 24H64o82o86k

2. 6. 2013 10:34

Ženský tenis je v tomhle zvláštní ... a Petra není jediná, která má výsledkovou krizi. Podívejte se kolik tenistek bylo v poslední době na špičce a najednou se jim nedaří držet krok. Jankovičová, Ivanovičová, Kuznětsová, Vozniacká ... všechno bývalé světové jedničky, které se trápí...

1 0
možnosti

jediný rozdíl je v tom, že Petra nebyla světovou jedničkou a ani nebude

0 2
možnosti

Hraje spatne a proto ji chybi sebeduvera. Ma nejhorsi pohyb v top20 a neumi se prizpusobit ruznejm stylum. Porazi pouze neagresivni hracky kterych na okruhu ubyva.

2 3
možnosti

Petro!  Sama nejlépe víte, že ve sportu to tak chodí. Jednou jste dole, jednou nahoře. Jsou sporty, kdy vždycky musí jeden prohrát, neexistuje remíza. Chce to tomu nepodlehnout a dál poctivě pracovat. Zase přijde doba, kdy se práce zúročí, a na truc zdejším škarohlídům budete znovu vyhrávat. Ve třiadvaceti máte budoucnost před sebou. Být mezi deseti na světě a vypadnout ve třetím kole není žádná ostuda. Hlavu vzhůru !!!:-)

2 0
možnosti

Když se takovou dobu nedokáže vyhrabat ze stresu, tak to potřebuje výraznou změnu v realizačním týmu, včetně trenéra.  Zkrátka, více než 2 roky různých pokusů, bez reálného zlepšení, nedávají důvěru ve schopnosti dosavadního týmu   ? !

1 2
možnosti

A co když ten stres není spojený s tenisem? Tam by se eventuélně dalo uvažovat o novém psychologovi, ale jestli by to pomohlo, těžko říct. Jsou to všechno jenom spekulace. Já věřím tomu, že v tomto ohledu Petra ví, co dělá.

1 0
možnosti

především psychika je u ní špatná, musí něco změnit.....ty kila jsou menším problémem než ta hlava....

0 0
možnosti