Diskuze

Plíšková a Muchová se utkají ve třetím kole, Krejčíková a Macháč končí

Tenisové Australian Open pokračuje čtvrtým hracím dnem, k zápasům druhého kola dvouhry nastoupili čtyři Češi. Karolína Plíšková přehrála Američanku Danielle Collinsovou 7:5 a 6:2, dál jde také Karolína Muchová, která vyřadila Němku Monu Barthelovou 6:4 a 6:1. Obě Češky se spolu utkají ve třetím kole. Turnaj naopak končí pro Barboru Krejčíkovou, jež podlehla Rusce Jekatěrině Alexandrovové. Ze hry je i Tomáš Macháč, který nestačil na Itala Mattea Berrettiniho.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Muchova svym utkani s neskodnou souperkou prolitla, Collins nejakou zahadou vubec hlavou nebyla v utkani a Krejcikove je skoda. Vzdyt Alexandrovou znala ze sranda macu v CR vloni. Tak budem dnes v noci prat Markete a fandit Milosovi...

0 0
možnosti
KK

Škoda, že Muchová bude hrát proti Kar. Plíškové. Ráda bych věřila, že konečně grandslam vyhraje zas Češka a když ne, tak alespoň Američanka :-)

0 0
možnosti
Foto

Tomáš statečně bojovalR^

6 0
možnosti
Foto

Místama má ta jeho hra fakt slušný parametry... :)

2 0
možnosti
OO

O81l54d60a 11O86l97e53š

11. 2. 2021 9:38

Alexandrova bude ještě hodně topit. Černý kůň R^

0 0
možnosti
JS

Ach jo. Jirko pořád to samý. Když Kvitová prohraje, soupeřka hrála nejlepšé tenis, a kvitový nesedly podmínky. Aspoň už si přestal s těmi rozhodčími. Když vyhraje Plíšková, tak soupeřka byla oproti minule slabá jak čaj. Kdekoliv píšeš, tak to má hlavu a patu. Píšeš přímo k věci, a i s určitými vědomostmi. Ale jak jde o PK a KP, tak ztrácíš soudnost. Já Kvitovou obdivuju, ale fandím i ostatním. A byl jsem zvědavý, jak obstojí Plíšková, když před týdnem se stejnou soupeřkou prohrála. Zdá se, že se tou porážkou poučila. Že soupeřka byla slabá jak čaj, Nemohlo to být taky tím, že Plíšková hrála mnohem lépe, a soupeřce nedovolila, aby ona hrála tak jako před týdnem?

P.S.: Kvitová měla v poslední době problémy, když hrála se soupežkou s kterou nedávno prohrála. Takže Plíšková zaslouží uznání.

5 0
možnosti
Foto

Jirko, máte to zapotřebí ?

1 0
možnosti
DP

D49a60v48i31d 58P21e21t47r

11. 2. 2021 9:12

Mně zajímá mnohem více čtyřhra, než dvouhry, Ty mi připadají strašně nudné.

Proč se mám třeba dívat na 5 h Federera s nadalem, když čtyřhry jsou kratší a je tam mnohem více variant hry.

1 0
možnosti
PB

Karolína P , duležité vítězství,v rozhodujících chvílích dobré nervy, i když Collins nezopakovala ten výkon z minuleho týdne ,Kenin v slzách ,s body pujde dolů, Muška zkušeně, i když bartel poslední době slabší,..Macháč skvěla prezentace až na ty brejboly 1:13-....

2 0
možnosti
JM

Pavle přechyluj. Tohle se nedá číst!

0 1
možnosti
JS

Pro příznivce přechylování. Máte v tom guláš. Ve výsledcích je Alexandrovová. A v článku se o ní píše jako o Alexandrový. To příjmení se tam opakuje několikrát. A tak si to autor zjednodušil. Ono taky kdyby to musel ústně komentovat, tak by si při několikátým vyslovení Alexandrovový překosnul jazyk.

3 0
možnosti
JT

J26i85r66i 36T39i80c65h34y

11. 2. 2021 18:11

Omlouvam se, nemohl jsem si pomoci. Ja jsem pro prechylovani v ceskych textech, neprechyloval bych jmena zahranicnich sportovkyn ve vysledcich. Kdyz uz prechylovani, byl jakysi Alexandr, jeho dcera Alexandrova (i kdyz syn byl Alexandrov), tak proc tedy AlenadrOVOVA?

0 0
možnosti
JS

Tomáš odehrál proti světové desítce skvělý zápas, za který se nemusí stydět. Jen víc takovýchto soupeřů a výkonnost půjde šmahem nahoru.R^

16 0
možnosti
Foto

No, dostat se do stovky je základ, ono se z ní pak mnohem hůř vypadává, než dostává dovnitř.

6 0
možnosti