Diskuze

Lendl udělal z Murrayho mistra. Pomohly mu vtipy, pochvaly i statistiky

Nikdo už nezjistí, zda by Andy Murray dozrál ve wimbledonského vítěze, kdyby nezměnil kouče. Jisté však je, že největší triumfy dobyl až pod vedením Ivana Lendla. Díky jeho radám míří na pozici světové jedničky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P78e80t50r 17H81o11r24á70k

9. 7. 2013 15:11

Lendl by mohl spîš radit, jak nikdy nevyhrát Wimbledon. Takže tohle musí být hodně velká náhoda.

1 15
možnosti

Horák, vy jste kohout (staročesky).

3 0
možnosti

Nebyl Murray zraneny, ze prave proto nehral na RG?

0 0
možnosti

Skoda ze si Lendl nevzal pri finale na sebe banikovsky dres, tak jako v Parizi.R^

0 0
možnosti

To je stoprocentní, že je to díky Ivanu Lendlovi. Murray hráč s talentem od ´boha´  s britskou zarputilostí a za zády jednoho z nejlepších tenistů historie. To nemohlo dopadnout jinak..

0 0
možnosti

Nejhorší je, že Lendla nezkusil ukecat Berdych. Je v něm víc, než ukazje.. Něco tomu chybí. :)

5 1
možnosti

Berdič je mentálně labilní. Jde to vidět skoro při každým zápase, kdy mu něco rupne v bedně a šlus. Navíc si ani nemyslím, že by taková legenda jako je Lendl chtěl trénovat arogantního a nafoukanýho berdiče..

4 8
možnosti

Přišlo mě že při finále (možná i jindy, jiné zápasy jsem neviděl) Murray mění rytmus při poklepávání míčkem před podáním resp. tak nějak "nepodává úplně jasno kdy" - jakoby už se rovná, pak ještě poklepe - přišlo mě to jako součást taktiky, byť mě tento přístup nějak ne moc oslovuje - i když: proti pravidlům to není, čas na podání dodržuje - a zkrátka je na podání, takže proč toho nevyužít...

0 0
možnosti

Jakoby se snažil rozhodit soustředění na return u protihráče, jednodušeji napsáno - třeba Del Potro mě přišlo podával tak nějak "načisto", Federer též

0 0
možnosti

Souhlas se vsim az na jeden "detail" - Murray podle me porad nemiri na pozici jednicky, na te je pevne usazeny Djokovic a pokud jej ztama Murray vystrnadi, bude mu to trvat dlouho.

1 0
možnosti

no pevně - Murray letos uhrál "jen" o 1070 méně než Djoker a na betoně je s ním vyrovnaný. Ta změna v čele žebříčku může přijít klidně už letos. A na trůn klidně může i Nadal.

0 0
možnosti

vyborny clanek - souhlas se vsim R^

5 0
možnosti