Diskuze

České tenistky Hradecká s Hlaváčkovou si v Memphisu zahrají finále čtyřhry

České tenistky Lucie Hradecká s Andreou Hlaváčkovou si na turnaji v americkém Memphisu zahrají finále čtyřhry. Nasazený pár číslo čtyři si poradil s rusko-tureckým duem Xenia Pěrvaková, Ipek Senugluová jednoznačně 6:2, 6:1.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G6

George63

20. 2. 2011 16:43
příšerný článek

Memphis odfláknutý a prudce neaktuální, žádná pořádná zmínka o fenoménu Raonic, že už je zase ve finále atd.. Psal to nejspíš fotbalový pisálek, který nemá vztah ke sportu o kterém píše. Rv

0 0
možnosti
R

R.Brož

20. 2. 2011 18:51
Re: příšerný článek

!:-) O co ti vlastně jde? Tohle je všeobecný informační portál pro běžné lidi (čtenáři Blesku, diváci vynikající TV Nova, ubožáci všeho druhu - viz neskutečné žvásty R^ komentující neúspěchy českých sportovců, apod.). Texty většinou berou od pisálků z ČTK. O sportu se hodně rozepisujou u akcí typu MS nebo v případě fotbalu a hokeje, které čecháčky zajímají nejvíc. Tenis dostane větší prostor jen při grandslamech nebo tehdy, když se hraje utkání DC nebo FC.

Na tenis existují specializované weby, kde je publikováno několik článků denně. Každý turnaj má samostatný článek s podrobnějšími informacemi. 

Stačí si prohlídnout http://www.toplist.cz/sport 

0 0
možnosti