Diskuze

Djokovič mě oslovil, když spadl z prvního místa žebříčku, řekl Becker

Proč si tenista Novak Djokovič našel nového trenéra, když má za sebou perfektní konec sezony? Odpověď už je známá: nabídka pro Borise Beckera přišla už před koncem roku, když Djokovič přepustil trůn žebříčku Rafaelu Nadalovi. "Překvapilo mě to," uznal Becker.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Osobně mě zaujala připomínka na nefunkčnost vztahu Sharapova - Connors, nikoliv z toho důvodu, že by mi to přišlo zvláštní, ale spíš kvůli Connorsi. Co je ženský tenis ?:D:D

0 0
možnosti
MN

M23i83c36h19a76l 48N12o83v33ý

24. 12. 2013 12:37

Nesmysl. Sice Djokera nijak nemiluju, takže mi to nevadí, ale udělal hloupost. Zareagoval zbrkle a v ponorce se pustil na tenký led úplně zbytečně, což poslední měsíce jen dokázaly. Protože už byl zase na vrcholu...Tohle rozhodnutí mu nijak nepomůže a pokud to bude změna, tak jen k horšímu.

0 0
možnosti
JV

Může to být zajímavá sezóna pro fandy.,.Ti nejlepší zbrojí jako o život..Na tribunách budou posedávat velikáni předchozích desetiletí - Lendl, Becker a možná i Edberg..

0 0
možnosti
MK

Tímto si na sebe Djokovič upletl bič, bude pod obrovským tlakem sám proti sobě, je jasné, že chce vyhrát letos velkou čtyřku, jo jo 6:13 proti Nadalovi je velky propad..každopadné sezona 2014 bude velmi zajímavá a může promluvit i Del Potro

0 0
možnosti