Diskuze

Velká čtyřka v nesnázích. Blíží se konec skvělých třicátníků?

Andy Murray vynechá Australian Open, Novak Djokovič se souží... O výměně generací v tenisu se ale mluví už dlouho.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Dříve nebo později k tomu muselo dojít, akorát nikdo nečekal, že se všichni sesypou v podstatě v půlce jedné sezony. Murray doplatil a zhuntoval si tělo ve 2.polovině 2016, kdy hrál přes svůj limit a rval body na No1, to se mu nakonec podařilo ale ukázalo se, že to bylo Pyrrhovo vítězství. U Djokoviče jsem nikdy nechápal, proč musí stále dokola jen vracet a soupeře upinkat - bylo to efektivní, ale nedalo se na to koukat. Nadal tam je to zřejmě o vrozené vadě zánártní kůstky a je zázrak co všechno dokázal, málem skončil s kariérou v roce 2005. Jen mě zaráží, jak je "neschopná" mladší generace začít vyhrávat velké turnaje. Federer,Nadal vyhrávali první své velké tituly jako náctiletí...Thiem,Dimitrov se už blíží ke střední generaci, Nishikorimu je už 28 .... Zverev je "líný" se v zápase na 3 vítězné porvat a jít na krev .... divná mladá generace

0 0
možnosti
RJ

Federera moc nemusim, ale jedno ma autor článku pravdu, že je iný. Zvyšní traja z Big4 hraju na rozdiel od neho fyzický tenis, Rogerov štýl je technický, efektívny, trochu usporný a trochu vychcaný, Ale najviac na náročný tenis doplatil Del Potro, keby jeho telo vydržalo ten štýl, tak ma 10 grandslamov a každy z Big4 2-3 menej.

0 0
možnosti
JN

Berdych by mohl zaplnit diru a vyhrat Australii ted

6 0
možnosti
AN

Jsem velký fanoušek Tomáše Berdycha, ale tohle mě fakt pobavilo :-)

1 0
možnosti
LN

L34a33d63a 88N55o27v80a61k

5. 1. 2018 17:40

tak snad se nějak protlučou... Není to snadné ve čtyřiceti rekvalifikace a hledání nové práce...:-/

1 3
možnosti
JT

Vždycky si vzpomenu na Agassiho před koncem jeho kariéry. Stál na středu lajny a čekal až mu přijde míč na vítězný úder. Udělal dva kroky vlevo nebo v pravo a prásk. Mladíci naproti běhali jak splašení a on přesto dokázal vyhrávat.

0 0
možnosti
PA

Další šance pro Fedexe urvat grandslam, moc bych mu přál, aby ještě nějaký vyhrál, ostatní budou mít ještě hodně příležitostí.

9 1
možnosti