Doporučujeme

VIDEO: Klidné prostředí a šedý trezor. Tady Sazka vyplácí velké výhry

  • 8
Třeba se na vás jednou štěstí konečně usměje. Ale víte, co vás čeká, až si do Sazky půjdete pro výhru? Největší loterijní společnost v České republice nechala poprvé nahlédnout do prostor, kde výherci přebírají svou odměnu. Tam zamířil i manželský pár z Chrudimska, který na začátku listopadu trefil unikátní jackpot 399 904 705 korun.

Krémový koberec, dřevěné obložení na stěnách, skleněný stůl s květinou uprostřed. Místo, které vybízí ke klidu. Výherci jsou často rozrušení, vždyť si jdou mnohdy pro miliony, které jim převrátí život naruby. V takovém případě poskytnou zaměstnanci Sazky pro uklidnění sklenici vody, chlácholivé slovo nebo tip, jak s nečekaně nabytými prostředky naložit.

Ale kam zamíří pohled rozradovaného návštěvníka nejdříve? Ke speciálnímu trezoru, kde jsou jeho peníze uloženy. Není nijak velký, protože Sazka může výherci v hotovosti vyplatit maximálně 350 tisíc korun. Zbytek částky mu společnost převede na účet do šedesáti dnů.

"Dvakrát denně vyplácíme výhry ve výši statisíců až milionů korun," popisuje mluvčí Sazky Václav Friedmann. Co ještě prozradil o okamžicích, kdy se z lidí stávají boháči? Podívejte se ve videoreportáži.


  • Vybrali jsme pro Vás