Doporučujeme

V lize to Slavii v tomto ročníku nejde, bude mít důvod k radosti alespoň po sobotním Víkendu šampionů?

V lize to Slavii v tomto ročníku nejde, bude mít důvod k radosti alespoň po sobotním Víkendu šampionů? | foto: www.slavia.cz

V hale se bude radovat Sparta, míní bookmakeři. Fandové věří Bohemians

  • 3
I když se fotbalistům Sparty minulý ročník halového turnaje Fortuna Víkend šampionů nepovedl, jsou podle bookmakerů největším favoritem toho letošního. Sázkaři ovšem nejvíc věří Bohemians 1905, na které sázejí dva z pěti tipujících.

"O tenhle turnaj má zájem čím dál víc sázkařů, celkové náběry se zvyšují každým rokem," poznamenal Petr Šrain, tiskový mluvčí sázkové kanceláře Fortuna, k sobotnímu podniku v O2 Areně.

"Vloni jsme přijali sázky za zhruba dva miliony korun, letos bychom chtěli atakovat hranici ještě o pět set tisíc korun vyšší," dodal Šrain.

Kurzy

Kdo vyhraje Víkend šampionů?

Sparta - 5,00
Slavia - 5,50
Bohemians 1905 - 5,50
Slovan Bratislava - 6,00
Žilina - 6,00
Liberec - 6,50
Zdroj: Fortuna

V turnaji startuje šest týmů a podle bookmakerů mají podobné šance na celkové vítězství. Favoritem je s nejnižším kurzem 5,00 Sparta. Velký rozdíl to ale oproti největšímu outsiderovi není - na Liberec se dá vsadit s kurzem 6,50. Ostatní týmy se vtěsnaly mezi tato dvě mužstva.

"Sázkaři ovšem nejvíc věří Bohemians 1905, na které v současné době míří třicet osm procent sázek. Spartě věří dvacet pět procent lidí a Slavii patnáct. Podíl sázek na triumf obhájce trofeje Slovanu Bratislava činí jen šest procent," uvedl Šrain.

Lákadlem základních skupin je souboj Sparty a Slavie. Mírným favoritem derby bude s kurzem 1,65 úřadující ligový mistr, na Slavii lze vsadit s kurzem 1,98.

Lidé mohou zároveň sázet i na to, odkud bude celkový vítěz. Bookmakeři vypsali kurz 1,50, že se bude radovat Praha, zatímco na Slovensko je kurz 2,70. Tato sázka se před rokem vyplatila sázkaři, který vsadil pětadvacet tisíc korun na to, že vítěz bude ze Slovenska. Nakonec se radoval z výhry 77 500 korun. -viz článek o sázkách na Fortuna Víkend šampionů 2010

Fortuna Víkend šampionů 2010

Pátý ročník halového fotbalového turnaje Fortuna Víkend šampionů se v pražské O2 areně uskuteční v sobotu 8. ledna. První zápas se hraje už v 9:50, finále je na programu v 17:15.

Zápasy se hrají dvakrát patnáct minut hrubého času. Zastavení času například v případě vážného zranění záleží jen na rozhodčím. V play-off se v případě nerozhodného výsledku kopou penalty.

Stejně jako v předchozích letech můžete zápasy Víkendu šampionů sledovat živě na iDNES.cz.

Další informace o turnaji najdete ZDE.


  • Vybrali jsme pro Vás