Doporučujeme

Sázkaři z Liberce pomohli i fotbalisté Valencie.

Sázkaři z Liberce pomohli i fotbalisté Valencie. | foto: AP

Tajemný sázkař z Liberce se opět radoval. O dost peněz už ale také přišel

  • 26
Většina sázkařů dělá bookmakerům radost, protože víc prodělávají, než aby vyhrávali. Některé ale sázkové kanceláře ve svých pobočkách nevidí rády: jako třeba jednoho tipujícího z Liberce, jenž během krátké doby vyhrál potřetí přes milion korun.

"Jméno vám neřeknu, protože tenhle sázkař své tipy nepodává přes internet. O jeho sázkách proto nemáme takový přehled," uvedl Jiří Hadrava, tiskový mluvčí Tipsportu.

Sázkařský fantom s Liberce na konci záři vsadil 100 tisíc korun na šest fotbalových utkání s celkovým kurzem 16,07. Dohromady tak vyhrál 1,607 milionu korun.

"Stratég se zaměřil výhradně na góly. Hned na prvním řádku měl velké štěstí. Vsadil si, že aktéři utkání Bologna - Udinese pošlou míč do sítě alespoň třikrát. Tiketu už hrozilo roztrhání, když v devadesáté minutě za stavu 1:1 rozhodl zápas domácí veterán Di Vaio," uvedl Michal Peterka, další člen tiskového oddělení společnosti.

Podobný kousek se tomuto tipujícímu nepovedl poprvé. V září za stejnou sumu uhodl čtyři zápasy a vyhrál jen o 100 tisíc korun míň (viz předchozí článek). V srpnu navíc sázkař správně natipoval tiket se čtyřmi zápasy a vyhrál 1,5 milionu korun (viz předchozí článek).

"I když nesází přes internet, tak ho na pobočce asi znát musí," uznal Hadrava. "Za normálních okolností bychom mu asi některé sázky začali limitovat, jenomže už se nikdo nedozví, kolik mu stejných tiketů nevyjde. Takže to není tak, že by za poslední měsíc vyhrál skoro pět milionů, to číslo bude o dost nižší. Hodně sázek mu nevyjde, přesné číslo ale nevíme ani my."

Podívejte se na výherní tiket. Kliknutím otevřete sázenku celou.

Tiket, na který sázkař z Liberce vyhrál 1,6 milionu korun.

  • Vybrali jsme pro Vás